Είστε εδώ

Ο Αντιπεριφειάρχης Πέλλας στην Παναγία Σουμελά

15/08/2016
Θεοδωρίδης Παυλόπουλος στην Παναγία Σουμελά

Παρουσία του Εξοχότατου Πρόεδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παναγία Σουμελά.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προσκεκλημένος των διοργανωτών που ήταν «Tο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα» και το Σωματείο «Παναγία Σουμελά».

Ο κ. Θεοδωρίδης παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία, το μνημόσυνο για τα θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου καθώς και τη λιτανεία της εικόνας της Παναγίας Σουμελά σε μια κατανυκτική και συγκινησιακή ατμόσφαιρα. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Πρόεδρο κ. Παυλόπουλο καθώς και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων.

Στο μήνυμά του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης ανέφερε: «Ο ιερός χώρος της Παναγίας Σουμελά αποτελεί σημείο αναφοράς για την Κεντρική Μακεδονία και για τον Ποντιακό Ελληνισμό σε όλο τον κόσμο. Οι εκδηλώσεις αυτές παρουσία και του Προέδρου της Δημοκρατίας στέλνουν ηχηρό μήνυμα για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Με την προστασία της Υπεραγίας Θεοτόκου και εθνική ομοψυχία η Κεντρική Μακεδονία και η Ελλάδα μπορεί να βαδίσει σε δρόμους ανάπτυξης, κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας. Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση