Είστε εδώ

Η Πέλλα θα γράφει... «ΚΛΕΙΣΤΟΝ»

03/02/2016
Καθολική συμμετοχή όλων στην αυριανή απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Μεγαλειώδης και πραγματικά πανεργατική πρόκειται να είναι αύριο η απεργιακή κινητοποίηση σε Γιαννιτσά και Έδεσσα, με την πόλη των «καταρρακτών» να ενισχύεται από την πλευρά της Σκύδρας, με φορείς, αγρότες και λοιπούς επαγγελματίες. Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθεί και η Αλμωπία: κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα και στην Αριδαία.
Τόσο στα Γιαννιτσά όσο και στην Έδεσσα η αυριανή κινητοποίηση, στα πλαίσια της πανελλήνιας απεργίας που έχουν κηρύξει οι ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, η ενίσχυση της όλης αγωνιστικής προσπάθειας (γιατί για κάτι τέτοιο πρόκειται, για προσπάθεια δηλαδή, μήπως και αλλάξουν πράγματα και σημεία των τεράτων που προβλέπει το Ασφαλιστικό) θα γίνει από τον αγροτικό κόσμο.
Μετά τις κινητοποιήσεις ενωμένοι μαζί, αγρότες και σωματεία, θα κλείσουν συμβολικά δύο δρόμους, για μία τουλάχιστον ώρα. Στα Γιαννιτσά θα κλειστεί η διαγώνιος, ενώ στην Έδεσσα το σημείο του κόμβου που οδηγεί προς Δυτική Μακεδονία (φανάρια προς Φλώρινα, Πτολεμαΐδα). Και στις δύο πόλεις δεν θα λειτουργήσουν ούτε καν οι φούρνοι, με το συνδικαλιστικό όργανο των αρτοποιών να δίνει έναν επιπλέον τόνο στις κινητοποιήσεις.
Κλειστές θα παραμείνουν οι καφετέριες από το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα, όπως και οι ταβέρνες, ενώ δε θα λειτουργήσουν ούτε οι καθιερωμένες λαϊκές αγορές της Πέμπτης. Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα στις αγορές των πόλεων κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας, με τους Προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων να μην... «ορκίζονται» για κάποιους συναδέλφους τους που ίσως αποφασίσουν να κάνουν ένα ανοιγματάκι μετά τις 5.30 το απόγευμα. Κανονικά όμως η επίσημη απόφαση είναι να μείνουν κλειστά κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

Κλειστά σε όλη την Ελλάδα

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση