Είστε εδώ

Φλου... τα μπλόκα για το κλείσιμο των δρόμων

04/02/2016
Συνεχείς διαβουλεύσεις μεταξύ αγροτών στα μπλόκα

Λίγο μπερδεμένα θα είναι τα πράγματα με τα μπλόκα την Πέμπτη, μετά την ολοκλήρωση των διαμαρτυριών της απεργιακής κινητοποίησης στην οποία θα συμμετέχουν όλοι, με προεξάρχοντες φορείς και αγρότες.

Το μπλόκο στα Γιαννιτσά, στην Σερβική Γέφυρα, προσανατολίζεται για κλείσιμο πολλών ωρών, σύμφωνα με τις έως τώρα προθέσεις. Μάλιστα ειπώθηκε για κλείσιμο διαρκείας από τις 4-4.30 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ.
Πιθανόν να κλείσει για μία ώρα συμβολικά το μπλόκο στον κόμβο Μελισσίου, αλλά το μπλόκο στο Μαυροβούνι προσανατολίζεται να μην κλείσει καθόλου.
Στον κόμβο Μαυροβουνίου οι αγρότες, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, αναφέρουν πως δεν πρόκειται να κλείσουν τον δρόμο, ενώ στην Έδεσσα αποφασίστηκε να μην κλειστεί ο δρόμος, αφού νωρίτερα φορείς και αγρότες θα κλείσουν τον δρόμο στα φανάρια προς Δυτική Μακεδονία ναι μεν συμβολικά, αλλά με σκέψεις για περισσότερες από δύο ώρες. Αυτό που επιβεβαιώνεται από όλους είναι ότι το πρόγραμμα κλεισίματος δρόμων (κλειστά μπλόκα) είναι λίγο…φλου και θα φτάσει σε ένα στάδιο οριστικοποίησης μεταξύ 1-2 το μεσημέρι.
Τα πάντα γυρίζουν γύρω από την απεργιακή κινητοποίηση. Το ποιος θα ζαλιστεί από το «γύρω γύρω» είναι θέμα του όγκου συμμετοχής. Όλοι με το Ασφαλιστικό ή η Κυβέρνηση με τον όγκο αντίδρασης που θα υπάρξει;

Συνεχείς διαβουλεύσεις μεταξύ αγροτών στα μπλόκα
Συνεχείς διαβουλεύσεις μεταξύ αγροτών στα μπλόκα
Αισιοδοξία για το μέλλον παρά τις δυσκολίες
Τρακτέρ σε επιφυλακή στην άκρη του δρόμου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση