Είστε εδώ

Στο Λευκό Πύργο οι αγρότες της Πέλλας

05/02/2016

Ιδιαίτερη δράση παρουσιάζουν οι αγρότες και σήμερα, αλλά θα συνεχίσουν και αύριο πιο ζεστά, με συγκεκριμένες διαμαρτυρίες, εκτός από το κλείσιμο των δρόμων. Για σήμερα πάντως οι αγρότες των Γιαννιτσών αλλά και εκπρόσωποι από όλα τα μπλόκα της Πέλλας βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη για την πανελλήνια διαμαρτυρία και ταυτόχρονη ενημέρωση των πολιτών που πραγματοποιείται εκ νέου σήμερα. Θέρμη, Γιαννιτσά και Χαλκηδόνα συναντώνται στον Λευκό Πύργο, με σκοπό να μοιράσουν τουλάχιστον 4.000 ενημερωτικά φυλλάδια στους πολίτες της συμπρωτεύουσας, αλλά και όλης της Κεντρικής Μακεδονίας που κινούνται επί της συμπρωτεύουσας.
Άμα τη επιστροφή τους από την Θεσσαλονίκη οι αγρότες των Γιαννιτσών και συγκεκριμένα του μπλόκου στην Σερβική Γέφυρα θα αποφασίσουν τις ώρες κλεισίματος για το απόγευμα (χωρίς να αποκλείεται να μην κλείσει ο δρόμος καθόλου), καθώς και για το Σαββατοκύριακο. Στα ίδια χρονικά σημεία παραμένουν οι αγρότες των άλλων μπλόκων της Πέλλας. Στους κόμβους Μελισσίου και Μαυροβουνίου, όπως και στο Μεσημέρι στην Έδεσσα τα μπλόκα θα κλείσουν τους δρόμους από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ. Στην Άψαλο οι αγρότες θα κλείσουν τον δρόμο από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, ενώ στην Αλυσίδα Βεγορίτιδας (Άρνισσα) το μπλόκο θα κλείσει από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ. Το συγκεκριμένο μπλόκο έκλεισε τον δρόμο από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι, ως συνηθίζει και έκανε κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας. Στο μπλόκο Γυψοχωρίου (το «σύνορο» μεταξύ των Δήμων Πέλλας και Σκύδρας) οι αγρότες κλείνουν από τις 5.30 έως τις 6.30, ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση ακόμη για σήμερα.

Αύριο Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου εκπρόσωποι όλων των μπλόκων του Νομού (Σερβικιάς Γέφυρας, Μελισσίου, Γυψοχωρίου, Μαυροβουνίου, Μεσημερίου, Αψάλου και Άρνισσας) θα μεταβούν στα γραφεία των Βουλευτών του Νομού Γ. Σηφάκη στην Αριδαία, Θοδώρας Τζάκρη και Γιώργου Καρασμάνη στα Γιαννιτσά, όπως και θεσμικά στα γραφεία του Γ. Σαχινίδη στην Κρύα Βρύση (χωρίς αυτό να είναι σίγουρο), θα επιδώσουν το ψήφισμα και τις θέσεις τους για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα, κυρίως με το Ασφαλιστικό αλλά και με όλα τα άλλα. Όλα αυτά θα γίνουν το πρωί, όπου στις 10:00 θα γίνει η συνάντηση όλων των εκπροσώπων στο Μαυροβούνι και από εκεί κομβόι θα μεταβαίνει στις ως άνω περιοχές που βρίσκονται τα γραφεία των Βουλευτών.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση