Είστε εδώ

Σύμβαση συντήρησης του Εθνικού Οδικού Δικτύου

19/02/2016

Η σύμβαση συντήρησης του Εθνικού Οδικού Δικτύου υπογράφηκε σήμερα από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη παρουσία στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και συνεργατών.
Το έργο περιλαμβάνει κυρίως, εργασίες διαγράμμισης συνολικού Προϋπολογισμού 500.000€. Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου θα βελτιωθεί και θα αποκατασταθεί η υφιστάμενη διαγράμμιση κατά μήκος του Εθνικού Οδικού Δικτύου ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Επιπλέον, θα αντικατασταθούν στηθαία ασφαλείας και θα τοποθετηθούν πινακίδες σήμανσης. Τις επόμενες ημέρες η Π.Ε. Πέλλας θα προχωρήσει και σε άλλες σημαντικές παρεμβάσεις τόσο στο οδικό δίκτυο όσο και σε άλλους αναπτυξιακούς τομείς.
Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης: «Ενισχύουμε την οδική ασφάλεια και διευκολύνουμε την πρόσβαση των κατοίκων της Π.Ε. Πέλλας και των επισκεπτών μέσα από παρεμβάσεις συντήρησης και βελτίωσης του εθνικού οδικού δικτύου. Στόχος είναι η ασφάλεια των μετακινήσεων και η άμεση συμβολή στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση