Είστε εδώ

Κλειστές πόρτες, κλειστά στόματα...

25/02/2016

Συνέχεια με μορφές κινητοποιήσεων ακόμη και σε κεντρικό επίπεδο, αποφάσισαν οι αγρότες.

Αρκετές ώρες κράτησε η σύσκεψη που πραγματοποίησαν, σε κλειστή μορφή, αγρότες από διάφορα μπλόκα, σε αίθουσα γνωστού οικογενειακού κέντρου, επί της οδού Εγνατίας, λίγο έξω από τα Γιαννιτσά. Με «οικοδεσπότες» τους αγρότες της Πέλλας και κυρίαρχα τα μπλόκα της Σερβικής Γέφυρας και του Μελισσίου, στην κλειστή σύσκεψη συμμετείχαν μπλόκα από τα Πράσινα Φανάρια, την Χαλκιδική (μπλόκο Καλλικράτειας), το Κιλκίς, τη Χαλκηδόνα.
Μετά από τρεις και πλέον ώρες αποφασίστηκε η συνέχεια των κινητοποιήσεων, αλλά με τους αγρότες να είναι «σφίγγες» όσον αφορά το τι ακριβώς σχεδιάζεται να γίνει. Γιατί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα υπάρξουν κινητοποιήσεις από εδώ και έπειτα, αλλά όχι με την μορφή των παρελθόντων κλεισιμάτων των δρόμων.
Θα είναι πάντως ιδιαίτερα σημαντικές και δεν θα κινηθούν μόνο εντός περιοχής δράσης του κάθε μπλόκου, αλλά με επίκεντρο σε πιο κεντρικά μέρη και σημεία. Μάλιστα, ίσως την Παρασκευή (26/2) να υπάρξει μία κεντρικής μορφής κινητοποίηση, η οποία δεν αποκαλύφθηκε από πλευράς αγροτών, οι οποίοι παρότι οι πόρτες της κλειστής σύσκεψης άνοιξαν μετά από ένα τρίωρο, τα στόματα έμειναν κλειστά και ο προβληματισμός ήταν εμφανής για τη συνέχεια.
«Έχει αρχίσει και εκνευρίζεται κι ο κόσμος από το κλείσιμο των δρόμων σε ένα βαθμό, γι’ αυτό μπαίνουμε σε μια μορφή σκεπτικισμού όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα. Πάντως κλεισίματα δρόμων θα γίνονται και προγραμματισμοί θα υπάρχουν καθημερινά», μας αποκάλυψε εις εκ των παρευρισκομένων στην σύσκεψη που έγινε.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση