Είστε εδώ

Συνδικαλιστές ΠΟΕ-ΟΤΑ στο Δημαρχείο Σκύδρας

08/09/2017
Συνδικαλιστές ΠΟΕ-ΟΤΑ στο Δημαρχείο Σκύδρας

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου με εκπροσώπους της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Συνδικαλιστές - Εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ Βαθμού υποδέχθηκε στο γραφείο της, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017, η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Η συζήτηση που ακολούθησε κάλυψε επίκαιρα θέματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση, όπως την καθαριότητα, την αξιολόγηση, την κινητικότητα των υπαλλήλων κ. α.

Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία και το διάλογο που αναπτύχθηκε τονίζοντας ότι αιρετοί κι εργαζόμενοι είναι συνεργάτες και συνοδοιπόροι στον κοινό αγώνα για την τοπική ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή και την εξυπηρέτηση όλων των συμπολιτών μας κι αυτό να μεταφέρουν στις συσκέψεις και στα συνέδριά τους.

Συμμετείχαν τα Μέλη της Γενικής Συνέλευσης του παραπάνω συνδικαλιστικού οργάνου Ηλίας Κουτσιμπέλης (στέλεχος Δήμου Αθηναίων), Χριστόδουλος Ευθυμίου (στέλεχος Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής), το Μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (Ανωτάτη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων) Μιλτιάδης Παπουτσής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Πέλλας: Βασιλική Γκόγκου (στέλεχος Δήμου Σκύδρας) – Πρόεδρος, Ευάγγελος Κυριακού (στέλεχος Δήμου Έδεσσας) – Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γαληνίκης (στέλεχος Δήμου Σκύδρας) – Ταμίας και τα Μέλη: Γεώργιος Γρεβενάρης (στέλεχος Δήμου Έδεσσας) και Ιγνάτης Καραπαναγιώτης (στέλεχος Δήμου Σκύδρας).

Προηγήθηκε η σύσκεψη των συνδικαλιστών με τους εργαζόμενους του Δήμου Σκύδρας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση