Είστε εδώ

Επαφές Σηφάκη στη ΔΕΘ με ΕΛΓΑ

09/09/2017
Σηφάκης Αποστόλου ΔΕΘ

Ο Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε στη ΔΕΘ με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ και Θανάση Ζανιά αντίστοιχα και τους ενημέρωσε για την μεγάλη ζημιά από καταιγίδα με χαλάζι και ανεμοθύελλα σε Άθυρα, Ραχώνα και Λειβαδίτσα.

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ είπαν ότι θα γίνει άμεσα αναγγελία για δηλώσεις των ζημιών σε βαμβάκια, σταφύλια, μπρόκολα, λάχανα, καρπούζια και όποιες άλλες καλλιέργειες επλήγησαν. Θα δηλωθούν και οι τυχόν ζημιές σε φυτικό κεφάλαιο.

Ο βουλευτής συναντήθηκε στην ΔΕΘ και με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου και συζήτησε τόσο μαζί του όσο και με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ τις εξελίξεις μετά την απόφαση του Υπουργού για αποζημίωση των συγκεκριμένων ώριμων ποικιλιών επιτραπέζιων και συμπύρηνων ροδακίνων από τις βροχοπτώσεις. Αναμένεται να ανακοινωθεί πως θα δρομολογηθούν δηλώσεις και αποζημιώσεις.

Ο βουλευτής συγχαίρει ακόμη την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Α.Τ. Κουφαλίων, την ΔΕΗ και τις υπηρεσίες του Δήμου Πέλλας για την άμεση συνδρομή τους στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν σε υποδομές.

Ο Γιάννης Σηφάκης θα επισκεφτεί τις πληγείσες περιοχές την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Σηφάκης Ζανιάς ΔΕΘ
Ζημιές αέρας χαλάζι
Ζημιές αέρας χαλάζι

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση