Είστε εδώ

Περιοδεία της ΝΔ στην Πέλλα

12/09/2017
Περιοδεία της ΝΔ στην Πέλλα

Περιοδεία της ΝΔ στην Πέλλα με σύνθημα, "οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα"

Επιτυχημένη απόλυτα η περιοδεία του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Πέλλας που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και της παρουσίας – ομιλίας του εκεί και διοργανώθηκε με ευθύνη του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη, των μελών της ΠΕ και της ΝΟΔΕ Πέλλας.

Επικεφαλής του κλιμακίου η κα Φωτεινή Αραμπατζή, Βουλευτής Σερρών και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο κος Σίμος Κεδίκογλου, Βουλευτής Ευβοίας και Αν. Τομεάρχης Εξωτερικών, ο κος Γεώργιος Στύλιος, Βουλευτής Άρτας και Αν. Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο Πρόεδρος Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας και Σύμβουλος Αγροτικών Θεμάτων της ΝΔ, Χρήστος Γιαννακάκης, ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πέλλας Αθανάσιος Γίδαρης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Νικόλαος Θωμαΐδης, ο πρώην Βουλευτής Δάνης Τζαμτζής, ο Πολιτευτής και Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου, πολλοί Θεματικοί υπεύθυνοι και μέλη της ΝΟΔΕ, στελέχη της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας και της Γραμματείας Οργανωτικού, όπως και απλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε:
τον Αγροτικό Σύλλογο Πέλλας στα γραφεία του Συλλόγου στα Γιαννιτσά και είχε μακρά συνομιλία με τον Πρόεδρο, τον Διευθυντή και το ΔΣ,
τον Σύνδεσμο Εκπροσώπησης Αγροτικών Συνεταιρισμών ν. Πέλλας (ΣΕΑΣ) στα Καλύβια όπου εκπροσωπήθηκε και ο ΑΣΚ Φλαμουριάς και παρευρέθηκε πλήθος Αγροτών και στελεχών του Συνδέσμου.
τον Αγροτικό Σύλλογο Σκύδρας στο Ξενοδοχείο ΗΡΩ στην Σκύδρα.
τα Σύγχρονα Ψυγεία – Διαλογητήρια Βλαδίκας στην Έδεσσα όπου παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου.
τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Άγρα στο χωρίο Άγρας στην Έδεσσα όπου παρευρέθηκε σύσσωμο το ΔΣ και μέλη του Σύλλόγου το παρών έδωσε και ο Αντιδήμαρχος ‘Εδεσσας και μέλος της ΝΟΔΕ Δημήτρης Ταπαζίδης
Στην συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε τις τουριστικές εγκαταστάσεις στα Ιαματικά Λουτρά στο χωρό Λουτράκι (Πόζαρ) στην Αριδαία όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος.

Συνέντευξη τύπου δόθηκε στα ΜΜΕ του νομού στο πρώην Δημαρχείο Κρύας Βρύσης με παρουσία Δημοσιογράφων του Ηλεκτρονικού και Έντυπου Τύπου.

Τέλος η περιοδεία έκλεισε με Πολιτική Εκδήλωση – Ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Κρύας Βρύσης όπου παρουσία του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου, πολλών Αντιδημάρχων, Περιφερειακών Συμβούλων και πλήθος κόσμου, κυρίως Αγροτών από την περιοχή κατέκλεισαν την Αίθουσα, θέλοντας να δουν από κοντά τους Υπευθύνους Αγροτικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, να ακούσουν, να υποβάλλουν προτάσεις και να λύσουν απορίες τους σε σχέση με την Αγροτική πολιτική που προτίθεται να εφαρμόσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Τα ερωτήματα πολλά, όπως και οι απορίες, τα παράπονα, και οι προτάσεις. Αυτό που έμεινε από την όλη συζήτηση ήταν πως η Νέα Δημοκρατία ήταν πάντα κοντά στον Αγρότη και πάντα έδινε λύσεις και προοπτική. Έτσι θα πορευτούμε και τώρα λύνοντας τα όποια λάθη του παρελθόντος στα πλαίσια του δυνατού και σύμφωνα με την οικονομική κατάσταση της Χώρας.

Κατηγορία:

Περιοδεία της ΝΔ στην Πέλλα
Περιοδεία της ΝΔ στην Πέλλα
Περιοδεία της ΝΔ στην Πέλλα
Περιοδεία της ΝΔ στην Πέλλα

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση