Είστε εδώ

3ος Ποδηλατικός Γύρος «Ουζουνίδης Ιωάννης»

12/09/2017
3ος Ποδηλατικός Γύρος «Ουζουνίδης Ιωάννης»

Ο 3ος Ποδηλατικός Γύρος «ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» στην Κρύα Βρύση

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Κρύα Βρύση από τον Δήμο Πέλλας (Αντιδημαρχία Αθλητισμού) ο 3ος Ποδηλατικός Γύρος «ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ», με οργάνωση από τον Νίκο Πουργουτζίδη - “Radio Gallery”.

Το σήμα της εκκίνησης θα δοθεί στις 12.00 το μεσημέρι στον πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης και η διαδρομή της ποδηλατοδρομίας θα είναι: Κρύα Βρύση - Άγιος Λουκάς - Γαλατάδες - Καρυώτισσα - Κρύα Βρύση.

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται προς τιμήν του ποδηλάτη από την Κρύα Βρύση Γιάννη Ουζουνίδη, έχει την υποστήριξη των: Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Κρύας Βρύσης, Ο.Φ.Μ. Καρυώτισσας και της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών.

Ο Γιάννης Ουζουνίδης
Ο Γιάννης Ουζουνίδης έχει καταγραφεί τρεις φορές στο βιβλίο Γκίνες: το 1986 για τον πρώτο γύρο της Ελλάδος με ποδήλατο, το 1987 για τον γύρο της Ευρώπης (έκανε 8.500 χλμ.) και το 1994 πάλι για τον γύρο της Ελλάδος, αυτήν τη φορά με διαδρομή 900 χιλιομέτρων επιπλέον από τον πρώτο, ήτοι 4.200 χλμ. σε 16 ημέρες. Ακολούθησαν άλλοι δώδεκα γύροι της Ελλάδος με τελευταίο αυτόν που έγινε τον περσινό Μάιο.

Κατηγορία:

3ος Ποδηλατικός Γύρος «Ουζουνίδης Ιωάννης»

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση