Είστε εδώ

Δρόμος Θυσίας 2017

21/09/2017
Δρόμος Θυσίας 2017

Όλα έτοιμα για την εκκίνηση του Δρόμου Θυσίας 2017, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 9πμ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Πλατανότοπου.

Δρομείς απ’ όλη την Ελλάδα, μαραθωνοδρόμοι, αθλητές του ΣΕΓΑΣ, στελέχη και μαθητές των στρατιωτικών σχολών Ευελπίδων και Μονίμων Υπαξιωματικών, ελεύθερα αθλούμενοι και περιπατητές, μαθητές και νήπια από την ευρύτερη περιοχή των Γιαννιτσών, με την υποστήριξη δεκάδων εθελοντών θα τερματίσουν στον πεζόδρομο Γιαννιτσών δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα συμμετοχής, τιμώντας την επέτειο της ομαδικής εκτέλεσης των Γιαννιτσιωτών της 14ης Σεπτεμβρίου 1944.

Για την επιτυχία της διοργάνωσης απαιτείται και η συνεργασία των συμπολιτών μας. Γι αυτό παρακαλούμε τον κόσμο, το πρωινό της Κυριακής να βρεθεί στο δρόμο και στις διασταυρώσεις για να ενισχύσει τους δρομείς.

Παρακαλούνται επίσης οι οδηγοί να ακολουθήσουν τα μέτρα τάξης της τροχαίας, να σεβαστούν τους δρομείς και να μην παρκάρουν το όχημά τους πάνω στο μήκος της διαδρομής μέσα στην πόλη την Κυριακή 18/9 από τις 07.00 έως τις 11.00.

Όλοι οι δρομείς και οι περιπατητές των Γιαννιτσών παρακαλούνται να προσέλθουν στην γραμματεία την παραμονή του αγώνα, Σάββατο 23/9 ώρες 6-9μμ, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, ώστε να μην υπάρξει συμφόρηση το πρωί της Κυριακής.

Ιδιαίτερες στιγμές θα προσφέρει η Φιλαρμονική Δήμου Πέλλας στις 7μμ με μια μικρή συναυλία παραδοσιακής μουσικής. Αμέσως μετά, το studio γυμναστικής Βαρσαμά με 40 χορευτές θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα.

Ιατρική Κάλυψη
Ιατρός Αγώνα: Σταύρος Φουντουλάκης, ειδικός παθολόγος.
Φυσιοθεραπευτική κάλυψη: ΠANEΛΛHNIOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΦYΣIKOΘEPAΠEYTΩN - περιφερειακό τμήμα Πέλλας.
Διασώστες : Καλλιόπη Μπελόγια και Δημήτρης Βεκίδης.

Δρόμος 1000μ μαθητών
Μεγάλη ανταπόκριση από τα δημοτικά σχολεία με πλήρη συμμετοχή από όλα τα σχολεία των Γιαννιτσών και επιπλέον από την Πέλλα και την Κρύα Βρύση. Μικρότερα παιδιά και νήπια επιτρέπεται να συμμετέχουν με συνοδεία κηδεμόνα.
Εγγραφές γίνονται αποδεκτές μέχρι και τελευταία στιγμή την Κυριακή στον πεζόδρομο - πλατεία ΕΠΟΝ. Ώρα εκκίνησης 11.30πμ.

Προσφορά ALTERRA S.A.
Μία ιδιαίτερη προσφορά από την επιχείρηση ALTERRA S.A, καθώς την Κυριακή το πρωί θα προσφέρει smoothies σε όλους τους μαθητές.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση