Είστε εδώ

Μας δουλεύουν κανονικά;

04/03/2016

κατόπιν ενεργειών μου...

Συζητούν οι πολιτικοί για θέματα που απασχολούν τους ψηφοφόρους, την εκλογική πελατεία, την περιφέρειά τους;
Ίσως να μην το πιστεύετε, ίσως να μην έχει γίνει ποτέ ο διάλογος, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να έχει γίνει και αν είχε γίνει θα ήταν κάπως έτσι:

- Δε θα επιτρέψω να γίνει εδώ το στρατόπεδο προσφύγων.
- Αν γίνει, εγώ θα το καταργήσω.
- Δε θα γίνει, γιατί δε θα το αφήσω εγώ.
- Όχι, εγώ δεν το αφήνω.
- Άστο κάτω, εγώ το είπα πρώτος.

 

Ο Δήμαρχος Πέλλας, κ. Στάμκος ταξίδεψε στην Αθήνα και ζήτησε από το υπουργείο Άμυνας να μην προχωρήσει η εγκατάσταση προσφύγων μέσα στην πόλη των Γιαννιτσών.
Ο κ. Σηφάκης έδωσε λίστα εναλλακτικών χώρων για την ανάπτυξη καταυλισμού προσφύγων, ώστε να μη χρησιμοποιηθεί το στρατόπεδο Φιλιππάκου.
Ο κ. Καρασμάνης ζήτησε από τον κ. Καμμένο να αναθεωρήσει την απόφαση για το Φιλιππάκου.
Η κ. Τζάκρη επίσης ζήτησε από το συνάδελφό της υπουργό να αλλάξει ο σχεδιασμός που ανακοινώθηκε.

Με την επιλογή της περιοχής των Αθύρων, οι παρασκηνιακές συζητήσεις οργιάζουν ξανά, προφανώς οι πολιτικοί λαμβάνουν πολύ σοβαρά τις αντιρρήσεις των ψηφοφόρων.

Ο Δήμαρχος που συμφώνησε με όσους έφεραν αντιρρήσεις για τα Γιαννιτσά, προσπαθεί να πείσει τους Αθυριώτες ότι πρέπει να δεχτούν την απόφαση για ανθρωπιστικούς λόγους.
Χτες οι φήμες ήθελαν το γραφείο της κ. Τζάκρη να διαρρέει προς κατοίκους των Αθύρων ότι (κατόπιν ενεργειών της) ο στρατός χαρακτήρισε την περιοχή μη κατάλληλη για να αναπτυχθούν σκηνές και να στηθεί ο καταυλισμός των προσφύγων. Ο άνθρωπος που διέδωσε τη φήμη χτες, σήμερα ισχυρίζεται πως έμαθε από το γραφείο της βουλευτού ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.
Ο κ. Καρασμάνης αποστέλλει επειγόντως (τέτοια η σπουδή που έγινε λάθος στην ημερομηνία σύνταξης) νέα επιστολή στον κ. Καμμένο για να του θυμίσει τι συζήτησαν προχθές και να προλάβει καταστάσεις.

Δε σχολιάζω τις πολιτικές αποφάσεις αυτές καθ' αυτές, τις ενστάσεις ή την αποδοχή των αποφάσεων. Αυτό είναι άλλο ζήτημα. Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση είναι η βιασύνη να λυθούν όλα τα προβλήματά μας που τελικά παραμένουν και η διεκδίκηση της πατρότητας της επίλυσης κάθε άλυτου προβλήματος.
Θ

 

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση