Είστε εδώ

Ο Καπετάν Άγρας ως Μνήμη Μέλλοντος

27/11/2017
Νίκος Λυγερός στην Κρύα Βρύση

Διημερίδα εκδηλώσεων για το Μακεδονικό Αγώνα με τίτλο «Μακεδονομάχων Μνήμη Μέλλοντος» πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 25 – 26 Νοεμβρίου στην Κρύα Βρύση.

Μία διημερίδα, που φιλοδοξία του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου “ΣΩΚΡΑΤΗΣ”, ο οποίος και πήρε την πρωτοβουλία να την διοργανώσει, θέλει να γίνει θεσμός και να καθιερωθεί σε ετήσια βάση κάθε Νοέμβριο, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του. Η φετινή διοργάνωση έγινε επίσης σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, αλλά και την συνεργασία του Δήμου Πέλλας και όλων των τοπικών συλλόγων και φορέων της πόλης και κορυφώθηκε με τον Ημιμαραθώνιο «Στα Μυστικά του Βάλτου» που έγινε την Κυριακή, 26/11.

Νωρίτερα, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Κρύας Βρύσης παρουσιάστηκε το έργο και η παρακαταθήκη του Μακεδονομάχου Καπετάν Άγρα μέσα από αποσπάσματα του βιβλίου της Πηνελόπης Δέλτα και παραδοσιακά τραγούδια που συνόδευσαν την κεντρική ομιλία - διάλεξη από τον γνωστό σε όλους μας ομιλητή Νίκο Λυγερό με τίτλο «Ο Καπετάν Άγρας ως Μνήμη Μέλλοντος».

 

 

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση