Είστε εδώ

Συγκέντρωση οργανώσεων ΑμεΑ στο Διοικητήριο

03/12/2017
Συγκέντρωση οργανώσεων ΑμεΑ στο Διοικητήριο

Με αφορμή την Εθνική Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου, τα μέλη και το προσωπικό του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ» και του Συλλόγου Γονέων και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Έδεσσας συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην Έδεσσα.

Η Πρόεδρος του κέντρου «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ» Γεωργία Κικίδου επέδωσε ψήφισμα στον Περιφερειακό Σύμβουλο Λάκη Βασιλειάδη, ο οποίος εκπροσώπησε την Αν. Αντιπεριφερειάχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά, με τα αιτήματα των μελών του κέντρου, ζητώντας τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στον καθημερινό αγώνα που δίνουν για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βασιλειάδης αφού παρέλαβε το ψήφισμα δήλωσε: «Η 3η Δεκεμβρίου, ως ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία έχει ως στόχο να εστιάσει η κοινωνία στις δυνατότητες, δεξιότητες και τα δικαιώματα των ανθρώπων αυτών, ώστε, να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής τους και να υλοποιηθούν παρεμβάσεις με στόχο την ομαλή και αποτελεσματική κοινωνική τους ενσωμάτωση. Τα Άτομα με Αναπηρία ζητούν ισότητα πραγματική και όχι τυπική. Και πραγματική ισότητα σημαίνει ίσα δικαιώματα στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή. Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, με σεβασμό στην ατομική και ομαδική ιδιαιτερότητα, στέκεται αρωγός και θα συμβάλλει στην ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση