Είστε εδώ

Συνεδρίαση Οργάνου Πολιτικής Προστασίας δήμου Πέλλας

11/12/2017
Συνεδρίαση Οργάνου Πολιτικής Προστασίας δήμου Πέλλας

Συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στο δημαρχείο στα Γιαννιτσά το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πέλλας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, συζητήθηκαν τα θέματα ημερήσιας διάταξης που αφορούσαν, στην οργάνωση, στο συντονισμό και στην ετοιμότητα των αρμοδίων εμπλεκομένων υπηρεσιών και ανθρώπινου δυναμικού, εν όψει της χειμερινής περιόδου 2017-2018, σχετικά με τη λήψη προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων, για την αντιμετώπιση των κινδύνων που προέρχονται από χιονοπτώσεις – παγετούς και πλημμυρικά φαινόμενα. Επίσης, ψηφίστηκε ο κανονισμός του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου, σύμφωνα πάντα με το υπόδειγμα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Τη συνεδρίαση άνοιξε ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος κάνοντας έναν απολογισμό για τον επιτυχή τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων της περσινής περιόδου αλλά και των πρόσφατων πλημμυρών.

Στη συνέχεια τοποθετηθήκαν όλα τα μέλη του ΣΤΟ ως εκπρόσωποι του δήμου, της Π.Ε. Πέλλας, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Στρατού, καθώς και εθελοντικές ομάδες και σύλλογοι της περιοχής.

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με τη ψήφιση του κανονισμού λειτουργίας από όλα τα μέλη .

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση