Είστε εδώ

Διάκριση για το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας

08/01/2018
Διάκριση για το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας

Σε κατάλογο με τα καλύτερα μουσεία στην Ευρώπη για το 2017 συμπεριλαμβάνεται το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας. Η επιλογή έγινε από το Flight Network, το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό οργανισμό στον Καναδά και έχει ιδιαίτερη σημασία, με δεδομένη την προκλητική δραστηριότητα Σκοπιανών στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η ιστοσελίδα κάνει αναφορά στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας σημειώνοντας ότι στον αρχαιολογικό χώρο έχει διατηρηθεί η εκπληκτική ομορφιά της αρχαίας Πέλλας και καλεί τους επισκέπτες να γνωρίσουν τους ανθρώπους της Πέλλας και την Ιστορία τους μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα του μουσείου που αναδεικνύουν το μεγαλείο του Μακεδονικού βασιλείου.


Location: Pella, Greece

Starting Prices: 8 Euros

What To Explore:
Experience the Macedonian capital at this riveting archaeological site, which has preserved the beauty and awe-inspiring wonders of ancient Pella. The people of Pella and their history deserves to be learned at one of the museum’s many educational programs that highlight the Macedonian kingdom spanning back for hundreds of centuries – mythologies included.

For more information, visit the Archaeological Museum of Pella here.

Κατηγορία:

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση