Είστε εδώ

H CTI FoodTech στα Γιαννιτσά

21/01/2018
H CTI FoodTech στα Γιαννιτσά

Στην ίδρυση εμπορικής έδρας στη Βόρεια Ελλάδα προχωρά η CTI FoodTech, η κορυφαία ιταλική εταιρεία στην παραγωγή μηχανημάτων επεξεργασίας ροδάκινων.

Συγκεκριμένα οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στα Γιαννιτσά (4ο χλμ. Ε.Ο. Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης) και εκτός από έκθεση των μηχανημάτων, θα παρέχεται και υποστήριξη για την προμήθεια ανταλλακτικών στους τοπικούς πελάτες.

Η εταιρεία θεωρεί την περιοχή στρατηγικής γεωγραφικής σημασίας για τα σχέδια της. Όπως αναφέρει σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος Biagio Crescenzo «Το άνοιγμα μιας νέας μονάδας στην Ελλάδα είναι στρατηγικό, επειδή η ελληνική βιομηχανία μεταποίησης φρούτων είναι πολύ ανεπτυγμένη και εξάγει κυρίως στην Ευρώπη. Τα μηχανήματα μας, ένα προϊόν ιταλικής κατασκευής και τεχνολογίας, θα μπορέσουν να συμβάλουν στην ανάπτυξη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μεταποίησης φρούτων».

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στις 12.30 και θα παρευρεθούν και ο Πρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας του Ιταλικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στην Ελλάδα και ο Ιταλός Πρόξενος.

H CTI FoodTech στα Γιαννιτσά

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.