Είστε εδώ

Η Πέλλα έτοιμη για έντονα καιρικά φαινόμενα

24/01/2018
ύμβαση για μίσθωση εκχιονιστικών

Είμαστε έτοιμοι για την αντιμετώπιση τυχόν έντονων καιρικών φαινομένων»

Τη σύμβαση με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας για τη «Μίσθωση μηχανημάτων για τον Αποχιονισμό Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Πέλλας για τα έτη 2017, 2018 και 2019» υπέγραψε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά στο γραφείο της στο Διοικητήριο.

Το έργο για το οποίο έγινε ανοικτός, διεθνής, ηλεκτρονικός διαγωνισμός χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με συνολικό προϋπολογισμό 391.500,00 €. Στη σύμβαση προβλέπεται η παροχή υπηρεσιών αποχιονισμού στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

«Είμαστε έτοιμοι μέσω του τοπικού μηχανισμού πολιτικής προστασίας, σε συνεργασία με τους φορείς και με τον ανάδοχο να αντιμετωπίσουμε τυχόν έντονα καιρικά φαινόμενα την περίοδο που διανύουμε. Είναι επίσης σημαντικό, οι πολίτες να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως και οι επισκέπτες στην περιοχή μας να ακολουθούν τις ταξιδιωτικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ώστε να έρχονται προετοιμασμένοι για ενδεχομένη κακοκαιρία» δήλωσε στο περιθώριο υπογραφής της σύμβασης η Αν. Αντιπεριφερειάρχης κυρία Αθανασιάδου – Αηδονά.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση