Είστε εδώ

Διακοπή της κυκλοφορίας

08/02/2018
 βαρύ υπερδιάστατο όχημα

 
Αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την εξυπηρέτηση του κοινού, κατά τη διέλευση βαρέως υπερδιάστατου οχήματος, από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης μέχρι το Καρυοχώρι Κοζάνης, στα πλαίσια μεταφοράς και εγκατάστασης Λέβητα σε μονάδα της Δ.Ε.Η., που θα πραγματοποιηθεί στο οδικό δίκτυο της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας - Φλώρινας, κατά το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 έως και την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018, η Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας θα διακόψει προσωρινά την κυκλοφορία στο εθνικό οδικό δίκτυο σύμφωνα με την παρακάτω απόφαση

ΑΠΟΦΑΣΗ
Διακόπτουμε την κυκλοφορία παντός είδους οχημάτων στα κατωτέρω τμήματα του Εθνικού οδικού δικτύου της Περιφέρειάς μας, από τα οποία θα διέλθει το βαρύ υπερδιάστατο όχημα, κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως και 13/14-02-2018, ως ακολούθως:

Δευτέρα 12-02-2018

09:00 έως 09:30:
Από το 35ο χλμ Π.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (όρια με Τ.Τ. Χαλκηδόνας), έως το 48,5ο χλμ Π.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Σ/Μ Γαλαξίας).
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται τμηματικά μέσω παρακαμπτήριων οδών προς τη Ν.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

09:30 έως 09:45:
Aπό το 48,5ο χλμ Π.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας ( Σ/Μ Γαλαξίας), έως το 53ο χλμ Π.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Κόμβος Μελισσίου).
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται τμηματικά μέσω παρακαμπτήριων οδών προς Γιαννιτσά (μέσω Αξού).

09:45 έως 09:55:
Από το 53ο χλμ της Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Κόμβος Μελισσιού), έως το 57,3ο χλμ της Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Δ/ση Καρυώτισσας).
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Π.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

09:55 έως 10:30:
Από το 58ο χλμ της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Καρυώτισσα), έως το 64,3ο χλμ της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Δ/ση Καλλίπολης).
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

10:30 έως 11:00:
Από το 64,3ο χλμ της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Δ/ση Καλλίπολης) έως την είσοδο του ρυμουλκού στην Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Δ/ση Γυψοχωρίου).
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Ν.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

11:00 έως 11:30:
Από τη Ν.Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Δ/ση Γυψοχωρίου) έως το 71ο χλμ της Ν.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (φωτεινοί σηματοδότες Μαυροβουνίου).
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Π.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

11:30 έως 12:15:
Από 71ο χλμ της Ν.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (φωτεινοί σηματοδότες Μαυροβουνίου) έως το Κέντρο Μαυροβουνίου.
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Π.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

12:15 έως 12:50:
Από το Κέντρο Μαυροβουνίου έως το 80ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Δ/ση Σεβαστειανών).
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Εδέσσης – Βεροίας (Σεβαστειανά – Σκύδρα - Μαυροβούνι).

12:50 έως 13:25:
Από το 80ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Δ/ση Σεβαστειανών ) έως το 85ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (έξοδος Ριζαρίου - Άγιος Γεώργιος).
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της ανώνυμης δημοτικής οδού Ριζαρίου, για οχήματα έως 4 τόνων. Οχήματα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται ή θα εκτρέπονται από την Επαρχιακή οδό Έδεσσας – Αριδαίας (Έδεσσα - Άψαλος - Μαυροβούνι).

13:15 έως 15:10:
Από το 85ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (έξοδος Ριζαρίου - Άγιος Γεώργιος) έως το 87ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Δ/ση «ΧΑΟΣ»).
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται - εκτρέπεται, για οχήματα έως 4 τόνων μέσω της Επαρχιακής Οδού Έδέσσης – Αριδαίας (Έδεσσα – Κλεισοχώρι – Ριζάρι). Τα οχήματα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται ή θα εκτρέπονται μέσω της Επαρχιακής Οδού Έδέσσης – Αριδαίας (Έδεσσα – Άψαλος – Μαυροβούνι) και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

15:10 έως 16:10:
Από το 87ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Δ/ση «ΧΑΟΣ») έως το 89ο της χλμ Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας - Φλώρινας (Παρκίδα) [περιφερειακή οδός Έδεσσας].
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, μέσω της πόλης της Έδεσσας (Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας).

Τρίτη 13-02-2018

20:30 έως 22:00:
Από το 89ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας - Φλώρινας (Παρκίδα Περιφερειακής Οδού), έως το 97ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας - Φλώρινας (Δ/ση Καρυδιάς).
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται – εκτρέπεται, για οχήματα έως 4 τόνων, από την Επαρχιακή οδό Κερασίας – Λύκων Έδεσσας. Τα οχήματα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται στη θέση «Κύκνοι» για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη και στην περιφερειακή οδό Έδεσσας, για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Φλώρινα.

22:00 έως 00:50:
Από το 97ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας - Φλώρινας (Δ/ση Καρυδιάς), έως το 108ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας - Φλώρινας (Αλυσίδα).
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται – εκτρέπεται, για οχήματα έως 4 τόνων, από την Επαρχιακή οδό Ξανθογείων – Βρυττών – Νησίου – Δ/ση Καρυδιάς. Τα οχήματα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται στη Δ/ση Αλυσίδας, για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη και στη θέση «Κύκνοι», για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Φλώρινα.

00:50 έως 02:30:
Από το 108ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας-Φλώρινας (Αλυσίδα), έως το 118ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας - Φλώρινας (όρια με Δ.Α.Φλώρινας/ Τ.Τ.Φλώρινας).
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται – εκτρέπεται, για οχήματα έως 4 τόνων, από την Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Φλώρινας, μέσω Κέλλης. Τα οχήματα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται στη Δ/ση Περαίας, για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη και στη Δ/ση Αλυσίδας, για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Φλώρινα.
 

 

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση