Είστε εδώ

Επίσκεψη ΕΣΜΥΕ στο ΙΕΚ Αριδαίας

13/02/2018
Επίσκεψη ΕΣΜΥΕ στο ΙΕΚ Αριδαίας

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων (ΕΣΜΥΕ) μέσω της εκπροσώπου του κυρίας Χισκάκη Μελίτας (Μηχανικός) αποδέχθηκε την πρόσκληση του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

Έτσι, η κ. Χισκάκη παραβρέθηκε στο μοναδικό Τμήμα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που εξειδικεύεται στα θέματα Εγκατάστασης και Συντήρησης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας την Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Αριδαίας.

Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν σχετικά με την λειτουργία, τις προδιαγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μικρών υδροηλεκτρικών σταθμών με ιδιαίτερη αναφορά στον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζει η περιοχή της Αλμωπίας εδώ και μια δεκαετία στον κλάδο.

Το ΙΕΚ εκπροσωπήθηκε από τους εκπαιδευτές κ. Ρομοσιό και κ. Γιαννακούλη ενώ το παρόν έδωσε και η διεύθυνση του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

Η συνάντηση αυτή εντάσσεται σε ένα συντονισμένο κύκλο δράσεων που έχει αναλάβει το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ για την προώθηση των θεμάτων που αφορούν στην μοντέρνα ειδικότητα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και στην ανάδειξη στην τοπική κοινωνία των προοπτικών και των ευκαιριών που προκύπτουν.

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ Γεώργιος Γιόρτσος δήλωσε σχετικά: «ευχαριστούμε τον ΕΣΜΥΕ και την κ. Χισκάκη για την πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση και κρατάμε ως εφόδιο τη δέσμευση για μελλοντική συνεργασία σε θέματα εκπαίδευσης και άσκησης των σπουδαστών μας».

Επίσκεψη ΕΣΜΥΕ στο ΙΕΚ Αριδαίας

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση