Είστε εδώ

Αποκαλύψεις στα «Προμάχεια ΙΙ»

16/04/2018
Σηφάκης Προμάχεια ΙΙ 2018

εξετάζεται από την κυβέρνηση η έξοδος προς Βορρά με τελωνειακό σταθμό από την Αλμωπία

Ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης είχε την ευκαιρία στον σύντομο χαιρετισμό του να ενημερώσει τους πολίτες και τους επισκέπτες ότι εξετάζεται ζωηρά και με θετική πρόθεση ανάμεσα στο Υπουργείο Εξωτερικών και στο Υπουργείο Υποδομών η ίδρυση τελωνειακού σταθμού από την Αλμωπία προς Βορρά (το πιθανότερο από τους Προμάχους) με την κατασκευή κατάλληλης οδικής πρόσβασης.
Ανέφερε την σημαντική συμβολή στην τοπική οικονομία της Πέλλας και της ευρύτερης περιοχής από την αναμενόμενη εξασφάλιση οδικής πρόσβασης και τελωνειακού σταθμού προς τον Βορρά.

Η τυχόν όδευση από τους Προμάχους θα διέρχεται πολύ κοντά από την θέση απογείωσης των αγώνων.

Ο βουλευτής συνεχάρη τους διοργανωτές για τον αγώνα κυπέλλου Αλεξίπτωτου πλαγιάς (παρά πέντε), για δεύτερη χρονιά στους Προμάχους, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την χώρα αλλά και διεθνείς συμμετοχές. Συνεχάρη ακόμη τους αθλητές, τον πολιτιστικό σύλλογο Προμάχων αλλά και όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης που συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη της Αλμωπίας και της Πέλλας με την προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού.
 

PROMACHIA XC OPEN 2018 - Greek League, FAI cat2
Όρος Βόρας (Καϊμακτσαλάν), Πρόμαχοι Αλμωπίας
12, 13, 14 και 15 Απριλίου 2018
 
Ο Αεραθλητικός Σύλλογος Πέλλα "Flypella", κατόπιν πρότασης στην ΕΑΠ και με την έγκριση της ΕΛ.Α.Ο, με την συνεργασία του Μορφωτικού Συλλόγου Προμάχων, διοργάνωσε πανελλήνιο αγώνα αποστάσεων ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ τετραήμερης διάρκειας, μαζί με την ημέρα προπόνησης και προσκάλεσε όλα τα σωματεία να λάβουν μέρος σε αυτόν.
 
Ο αγώνας προσμετρά στην αξιολόγηση των σωματείων και αποτελεί μερικό κριτήριο για την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδος για το έτος 2019.
 
Η απογείωση "Πρόμαχοι" που προσφάτως έχει ανακαλυφθεί από αθλητές του Αεραθλητικού Συλλόγου Πέλλα είναι η νεότερη απογείωση της Λέσχης στην περιοχή του Νομού Πέλλας
Βρίσκεται σε υψόμετρο 1000μ στο κέντρο των 40 χιλιομέτρων της οροσειράς του Βόρρα που αγκαλιάζει τον κάμπο της Αλμωπίας και μαζί με την οροσειρά του Πίνοβου της Τζένας και του Πάϊκου δημιουργεί ένα πέταλο 100 και πλέον χιλιομέτρων οροσειράς ιδανικό για πτήσεις αποστάσεων και αγωνιστικά τρίγωνα, επίσης έχει πολύ καλή κλίση, είναι καλυμμένη με χόρτο και χωράει άνετα τέσσερα με πέντε ανεπτυγμένα αλεξίπτωτα.

 

Σηφάκης Προμάχεια ΙΙ 2018
Σηφάκης Προμάχεια ΙΙ 2018
Αερόστατο πλαγιάς Παρά Πέντε

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση