Είστε εδώ

Ενημέρωση για διανειολήπτες του τ. ΟΕΚ

14/05/2018
Ενημέρωση για διανειολήπτες ΟΕΚ

Την Τέταρτη 16 Μαΐου 2018 και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτή Ενημερωτική Εκδήλωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πέλλας, στα Γιαννιτσά, με την παρουσία του κ. Μάριου Μουζάλα αρχιτέκτονα μηχανικού, σύμβουλου του Γεν. Γραμ. του Υπουργείου Εργασίας, αρμόδιο για τα θέματα του τ. ΟΕΚ. Σκοπός της Επίσκεψης του κ. Μουζάλα είναι να ενημερώσει αλλά και να ενημερωθεί από τους οικιστές και δανειολήπτες του τ. Οργανισμού σε θέματα που αφορούν σχετικές με τον οργανισμό υποθέσεις τους.

Ο κ. Μουζάλας θα ενημερώσει αναλυτικά τους δανειολήπτες οι οποίοι έχουν λάβει δάνεια εξ ιδίων κεφαλαίων του ΟΕΚ για τις τρέχουσες ευνοϊκές ρυθμίσεις που αφορούν διευκολύνσεις αποπληρωμής, όρους ταχύτερης εξόφλησης, ειδικά μέτρα για τις ευάλωτες ομάδες (άνεργοι κλπ), που συνολικά διαμορφώνουν ένα ευνοϊκό περιβάλλον για τους οφειλέτες.

Επίσης θα αναφερθεί στις ενέργειες που γίνονται από το Υπουργείο Εργασίας για τα τραπεζικά δάνεια με επιδότηση επιτοκίου από τον τ. ΟΕΚ και την δυνατότητα λήψης μέτρων ανακούφισης και αυτής της ομάδος δανειοληπτών, αλλά και τον σχεδιασμό νέας στεγαστικής πολιτικής.

Στην περιοχή μας τεράστιο ζήτημα αποτελεί η ολοκλήρωση και παράδοση στους δικαιούχους των εργατικών κατοικιών του οικισμού Γιαννιτσά ΙΙΙ στο Αρχοντικό. Έργο που δημοπρατήθηκε το 2003 είχε όρο παράδοσης το 2007, οπότε έγιναν και οι κληρώσεις στους δικαιούχους, όμως ακόμα οι κατοικίες δεν έχουν παραδοθεί, με αποτέλεσμα το έργο μέρα με την μέρα να απαξιώνεται, ενώ θα μπορούσε να ολοκληρωθεί και να παραδοθούν οι κατοικίες στους δικαιούχους, για να καλύψουν τις στεγαστικές τους ανάγκες. Κρίνεται απαραίτητο οι δικαιούχοι των εργατικών κατοικιών του οικισμού ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΙΙΙ να παραβρεθούν την Τετάρτη στην ενημερωτική εκδήλωση με τον Αρμόδιο του Υπουργείου.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση