Είστε εδώ

Διαπλάτυνση γέφυρας Μελισσίου

08/06/2018
Σηφάκης Ζερζης Μελισσι γέφυρα

O βουλευτής Γιάννης Σηφάκης με τον υπεύθυνο έργων της Αντιπεριφέρειας Πέτρο Ζέρζη στην γέφυρα του Μελισσίου.
Μαζί τους ο πρόεδρος του Τ.Δ. Σωτήρης Ζιούδας

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του βουλευτή που ανταποκρίθηκε στην έκκληση του προέδρου του Μελισσίου που χρόνια παλεύει για αυτό το έργο.

Ο Γιάννης Σηφάκης ανέπτυξε τους λόγους που το έργο αυτό είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για το Τοπικό διαμέρισμα Μελισσίου αλλά για όλους που κινούνται στην παλιά Εθνική οδό που διέρχεται από τα χωριά στην διαδρομή από τα Γιαννιτσά προς την Σκύδρα και εξακολουθεί, παρά την κατασκευή της νέας οδού Μελίσσι- Μαυροβούνι, να έχει σημαντικό κυκλοφοριακό φόρτο συμπεριλαμβανομένων μεγάλων αγροτικών μηχανημάτων, ΚΤΕΛ και πολλών αγροτικών και επιβατικών αυτοκινήτων.
Παρότρυνε τον Πέτρο Ζέρζη να ενταχθεί το έργο στην αναμόρφωση του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας και σε άλλη περίπτωση πρέπει να αναζητηθεί η χρηματοδότηση του από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο Πέτρος Ζέρζης αφού αναγνώρισε την ανάγκη διαπλάτυνσης της γέφυρας, ενημέρωσε τον βουλευτή ότι έχει ήδη εγκριθεί έργο ηλεκτροφωτισμού της γέφυρας και δεσμεύτηκε στην σύνταξη μελέτης και προσπάθειας ένταξης του έργου της διαπλάτυνσης της στην αναμόρφωση του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας. Σε όποια περίπτωση θα συνεργαστεί με τον Γιάννη Σηφάκη για την εξεύρεση χρηματοδότησης.

Ο πρόεδρος του Τ.Δ. Μελισσίου ευχαρίστησε τον βουλευτή και τον Περιφερειακό Σύμβουλο για το ενδιαφέρον τους και ανέφερε τις προσπάθειες του επί σειρά ετών να αναδείξει το πρόβλημα σε πολιτικούς και υπηρεσίες. Ακόμη ο βουλευτής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και ο πρόεδρος διαπίστωσαν την ανάγκη ο Δήμος Πέλλας να προχωρήσει σε κλείσιμο του ανεξέλεγκτου ΧΑΔΑ κοντά στην γέφυρα, σε καθαρισμό και αποκατάσταση του περιβάλλοντος και σε συντήρηση της διάβασης του χειμάρρου που χρησιμοποιείται από τους αγρότες της περιοχής

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση