Είστε εδώ

Διακοπές τέλος

01/09/2018

Καλά ξεκουραστήκαμε, τώρα τα κεφάλια μέσα... Έρχεται χειμώνας

Εκτός από το χειμώνα έρχεται και ο κ. Αλέξης Τσίπρας με νέες εξαγγελίες στη ΔΕΘ. Όπως συνηθίζεται, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, οι πρωθυπουργοί ανακοινώνουν την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, χωρίς πάντοτε να πείθουν.
Εκτός από το χειμώνα και τον πρωθυπουργό έρχεται και ο ΕΝΦΙΑ. Αν θυμάστε, ο ΕΝΦΙΑ είναι εκείνος ο φόρος που ήταν άδικος και έγινε πράξη από τους προηγούμενους που οδήγησαν τη χώρα στη χρεωκοπία και τα μνημόνια. Εν τω μεταξύ, βγήκαμε από τα μνημόνια αλλά ο ΕΝΦΙΑ παρέμεινε επειδή ήταν αναγκαίος αν και άδικος (φαντάζομαι σύντομα η κυβέρνηση θα φροντίσει να γίνει και δίκαιος) και μαζί έρχεται και η δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος.
Εννοείται ότι πριν μπει για τα καλά ο χειμώνας πρέπει να βάλουμε και πετρέλαιο θέρμανσης (ίσως για τελευταία φορά, γιατί μπορεί να αργήσει αλλά περιμένουμε οσονούπω να έρθει και το φυσικό αέριο).

Γιατί μπορεί να φορτίσαμε τις μπαταρίες μας (όσο μπόρεσε ο καθένας), αλλά έρχεται χειμώνας. Και ο χειμώνας προβλέπεται βαρύς, σαν τον χειμώνα του Jon Snow στο Game of Thrones.
 

 

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση