Είστε εδώ

Αγιασμός στα σχολεία

11/09/2018

Για την πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς, ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος, παραβρέθηκε σήμερα το πρωί στο δημοτικό σχολείο Γαλατάδων με τον αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Παναγιωτίδη. Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κα. Ζωή Κουτσοκώστα και κ. Στέφανο Τοπάλογλου, μετέβη στο σχολικό συγκρότημα του 2ου ΓΕΛ, 2ου Γυμνασίου και Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, στο οποίο τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ.

Ο δήμαρχος, ευχήθηκε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σημειώνοντας ότι η δημοτική αρχή και οι υπηρεσίες του δήμου, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους γονέων βρίσκονται σταθερά δίπλα τους, ώστε να εξασφαλίσουν τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης για όλους τους μαθητές. Αναφέρθηκε στην εγκεκριμένη πρόταση 600.000,00€ που αφορά στην επισκευή και συντήρηση όλων των σχολικών κτιρίων του δήμου Πέλλας καθώς και στην ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών προκειμένου να μπει σε τροχιά υλοποίησης η ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την κατασκευή του νέου μουσικού σχολείου Γιαννιτσών και του νέου δημοτικού σχολείου Γαλατάδων.

Εκπροσωπώντας τη δημοτική αρχή, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι των σχολικών επιτροπών και μέλη της διοίκησης παραβρέθηκαν στην τελετή αγιασμού και σε άλλα σχολεία του δήμου Πέλλας.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση