Είστε εδώ

Δρόμος Θυσίας 2018

11/09/2018

O χρόνος μετρά αντίστροφα για την εκκίνηση του Δρόμου Θυσίας 2018, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου. Ο Δήμος Πέλλας προετοιμάζεται εντατικά για την υποδοχή των δρομέων. Εθελοντές εξειδικεύονται και στελεχώνουν τις γραμματείες εγγραφών, εκκίνησης, ασφάλειας, υποστήριξης, τερματισμού και απονομών ώστε να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της διοργάνωσης.

Οι εγγραφές γίνονται κυρίως ηλεκτρονικά και όλες οι πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα ημιμαραθωνίου του Δήμου Πέλλας.

Οι εγγραφές των δρομέων συνεχίζονται και θα γίνονται μέχρι και μία ώρα πριν τον αγώνα, κυρίως για τους δρομείς που έρχονται από όλη την Ελλάδα. Παρακαλούμε τους δρομείς των Γιαννιτσών και της ευρύτερης περιοχής να εγγραφούν όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα και συγκεκριμένα έως την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, για να διευκολύνουν την διοργάνωση.

Μια όμορφη αθλητική εμπειρία για όλους!
Αξίζει να σημειωθεί πως για μία ακόμη χρονιά υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για ομαδικές συμμετοχές φίλων με τις οικογένειές τους, καθώς με τους παράλληλους αγώνες των 6.000μ και των 1.000μ δίνεται η δυνατότητα για μια όμορφη αθλητική εμπειρία για όλες τις ηλικίες.
Επισημαίνεται πως στο Δρόμο των 6.000μ τα παιδιά θα συμμετάσχουν μόνο με συνοδεία ενηλίκων, όπως και τα νήπια που θα συμμετάσχουν στο Δρόμο των 1.000μ. Οι οικογένειες δίνουν μία μόνο συνδρομή ανεξάρτητα με τα άτομα που συμμετέχουν και όλοι οι μαθητές – φοιτητές και οι άνεργοι τρέχουν ελεύθερα χωρίς συνδρομή.

Πληροφορίες: Δήμοs Πέλλας, Γραφείο Αθλητισμού, τηλ 2382350850 fax 2382021544, email: aodig@giannitsa.gr

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση