Είστε εδώ

Ποδηλατοδρομία για την εθελοντική αιμοδοσία

13/09/2018

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η δράση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας «Κόκκινη Κλωστή με τη Ζωή Δεμένη».

Μια ομάδα ποδηλατών ξεκινώντας 11 Σεπτεμβρίου από την Αλεξανδρούπολη και διανύοντας περίπου 1200 χιλιόμετρα και 40 πόλεις θα καταλήξει την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στο Σύνταγμα, διαδίδοντας την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Τους ποδηλάτες υποδέχθηκαν σήμερα Πέμπτη στα Γιαννιτσά, μαθητές του Γ’ γυμνασίου Γιαννιτσών με τα ποδήλατά τους καθώς και ο δήμαρχος Πέλλας με τους συνεργάτες του, ο διοικητής και ο αναπληρωτής διοικητής του γενικού νοσοκομείου Γιαννιτσών, η πρόεδρος του συλλόγου φίλων νοσοκομείου, εκπρόσωποι του δικηγορικού συλλόγου, στελέχη του νοσοκομείου και δημότες.

Ο δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τους ποδηλάτες για την δράση τους, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της αιμοδοσίας και ευχήθηκε η συγκεκριμένη πρωτοβουλία να βρει μιμητές και να καταφέρει να ευαισθητοποιήσει ολοένα και περισσότερους πολίτες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας με το Δήμο Πέλλας, την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών και το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση