Είστε εδώ

Διαμαρτυρία συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο

13/09/2018

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες παρακάτω
 
Πορεία διαμαρτυρίας έκαναν σήμερα Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Γιαννιτσών με σκοπό να ενημερώσουν τους πολίτες για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο που έχουν ως αποτέλεσμα σημαντική ταλαιπωρία των ασθενών με καθυστερήσεις σε ραντεβού, εξετάσεις και θεραπείες. Παρόλα αυτά, η συμμετοχή ήταν μικρή, καθώς ελάχιστοι ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των εργαζομένων.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου Γιαννιτσών έχοντας βαθιά συναίσθηση της ευθύνης για την προάσπιση της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής του δήμου Πέλλας, με γνώμονα αποκλειστικά το θεμελιώδες δικαίωμα όλων των πολιτών για πρόσβαση στις υπηρεσίες και για παροχή υγείας χωρίς διακρίσεις, προβαίνει σε δυναμική κινητοποίηση για την άμεση κάλυψη των αναγκών του.

Διεκδικούμε

  • Την άμεση εγκατάσταση αξονικού τομογράφου (ήδη έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που ανεστάλη η λειτουργία του λόγω βλάβης)
  • Την άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού καθώς και την μονιμοποίηση συμβασιούχων εργαζόμενων ΟΑΕΔ, ΚΕΕΛΠΝΟ, επικουρικοί. Η υποστελέχωση του νοσοκομείου έχει ως αποτέλεσμα να μην καλύπτονται καθημερινά οι ειδικότητες ουρολόγος, νευρολόγος, ωρλ, οφθαλμίατρος με αποτέλεσμα οι πολίτες του δήμου μας να μετακινούνται σε νοσοκομεία όμορων νομών.
  • Την πρόσληψη επαρκούς προσωπικού για την ασφάλεια (security) των ασθενών, των εργαζόμενων και των εγκαταστάσεων του νοσοκομείου καθώς το υπάρχον προσωπικό καλύπτει μόνο τη νυχτερινή βάρδια.
  • Την επαρκή χρηματοδότηση για την άμεση αντικατάσταση του υπάρχοντος απαρχαιωμένου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού (καρδιογράφους, μόνιτορ, κλίβανο αποστείρωσης, ανελκυστήρες, πλυντήρια)

 

 

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.