Είστε εδώ

Νέα εποχή για το Κέντρο Καταρρακτών

03/10/2018

Υπογράφηκε το συμφωνητικό μίσθωσης του Κέντρου Καταρρακτών

Στο Δημαρχείο Έδεσσας υπογράφηκε το συμφωνητικό μίσθωσης του σημαντικότερου, από εμπορική άποψη, ακινήτου στην πόλη της Έδεσσας, του Κέντρου των Καταρρακτών μεταξύ του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου και του μισθωτή κ. Γιάννη Σινιόσογλου.

Ο Κέντρο των Καταρρακτών είναι η αιχμή του δόρατος για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης και της ευρύτερης περιοχής και ο επενδυτής που ανέλαβε τη διαχείριση του χώρου φαίνεται πως έχει μεράκι, όραμα και φιλοδοξία να το μετατρέψει σε ένα στολίδι για την πόλη και να κερδίσει ένα μεγάλο επιχειρηματικό στοίχημα για τον ίδιο.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου δήλωσε σχετικά:
«Η αλήθεια είναι ότι ο Δήμος Έδεσσας έθεσε σκληρούς όρους για την ενοικίαση του Κέντρου των Καταρρακτών, καθώς οι επιλογές διοικήσεων του παρελθόντος για ελαστικότερους ή ασαφείς όρους σε μισθώσεις δημοτικών ακινήτων δεν βγήκαν σε καλό και μας έχουν δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Είναι πολιτική επιλογή να υπάρχουν αυστηροί όροι στις μισθώσεις των δημοτικών ακινήτων και να προσελκύονται επιχειρηματίες που θέλουν και μπορούν να τα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Επιπλέον, με αυτό τον τρόπο δείχνουμε έμπρακτα ότι σεβόμαστε την κοινή μας περιουσία, την περιουσία όλων των Εδεσσαίων και οι όροι που θέτουμε δεν θέτουν σε αμφισβήτηση το γεγονός ότι μοναδικό μας μέλημα είναι η πρόοδος του τόπου και όχι το βόλεμα ημετέρων! Βεβαίως, θεωρώ ευτύχημα το γεγονός ότι πλειοδότης αναδείχθηκε ένας Εδεσσαίος, που θα περιβάλει με την αγάπη του τον χώρο!
Προχωρήσαμε στη μίσθωση του Κέντρου γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτή είναι η πιο συμφέρουσα λύση για την πόλη και το Δήμο Έδεσσας. Είμαστε σίγουροι ότι θα δικαιωθούμε και για αυτή μας την επιλογή, όπως δικαιωθήκαμε για τη διαχείριση των απορριμμάτων από ιδιώτη και για την μίσθωση του Τημενιδών.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας!
».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.