Είστε εδώ

Athens International Tourism Expo

24/10/2018

Στην έκθεση τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 7-9 Δεκεμβρίου 2018 πρόκειται να συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Η Athens International Tourism Expo 2018 (πρώην Greek Tourism Expo) είναι η 5η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού που διοργανώνεται στην πρωτεύουσα (Metropolitan Expo) και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες του κλάδου.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας συμμετέχει στην Athens International Tourism Expo δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά την περιοχή μας και την Κεντρική Μακεδονία γενικότερα. Οι εκθέσεις αποτελούν σταθερό εργαλείο τουριστικής προβολής διότι η παρουσία και η συμμετοχή είναι μοναδική ευκαιρία αλληλεπίδρασης και γνωριμίας με εκπροσώπους των επαγγελματιών και φορέων τουρισμού που λαμβάνουν μέρος κάθε φορά σε εκθέσεις. Επίσης, ο διεθνής χαρακτήρας της έκθεσης με τιμώμενη χώρα τον Λίβανο, θα δώσει την ευκαιρία στους ανθρώπους του τουρισμού να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, προσελκύοντας δυνητικούς επισκέπτες και συνάπτοντας επωφελείς συνεργασίας. Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς να δηλώσουν συμμετοχή και να πλαισιώσουν το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Η έκθεση τουρισμού περιλαμβάνει παράλληλες εκδηλώσεις που θα έχουν ως επίκεντρο την ανάπτυξη των διαδικασιών και των δράσεων τουρισμού μέσα από τις νέες τεχνολογίες, τον πολιτιστικό τουρισμό, τον τουρισμό υγείας – ευεξίας και διάφορα workshop.

Για δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τουρισμού Π.Ε. Πέλλας στο τηλέφωνο 2381351246 (κα. Ευστρατία Μαρίνου) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση emarinoupella.gr

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση