Είστε εδώ

Συνέντευξη τύπου Χ. Παπαστεργίου

31/10/2018

Να δείξουμε τη δική μας αντίληψη για μια άλλη ανάπτυξη με αλλαγή στον τρόπο διοίκησης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Συνέντευξη τύπου και συναντήσεις με φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου στην Έδεσσα.

Ο υποψήφιος, με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ, Περιφερειάρχης με ιδιαίτερη έμφαση τόνισε την ανεπάρκεια και την έλλειψη παρεμβάσεων σε έργα ανάπτυξής στην Περιφέρεια ασκώντας κριτική στον νυν Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα:
«Ο κ. Τζιτζικώστας ήταν στενός συνεργάτης και στη συνέχεια διάδοχος του κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη. Μιλάμε λοιπόν για την ίδια παράταξη, την ίδια διοίκηση και ο απολογισμός τους από το 2002 μέχρι τώρα είναι πολύ ελλιπής, πολύ φτωχός και το κυριότερο δεν υπάρχει καμία πειστική προοπτική με αυτή την παράταξη και με τον κ. Τζιτζικώστα επικεφαλής της για την Κεντρική Μακεδονία.»

Έχοντας εμπειρία στην αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος από το 2014 της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη» με τον Γ. Μπουτάρη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης για την Κεντρική Μακεδονία έδωσε την εντύπωση ότι η παράταξή του θα καταθέσει ένα εμπεριστατωμένο και αναλυτικό πρόγραμμα για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας και κάλεσε τους να διαλέξουν με βάση το πρόγραμμα του κάθε υποψηφίου και όχι με πολιτικές προτιμήσεις:
«Για να μπορέσει ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να πάει μπροστά προς όφελος της καθημερινότητας των πολιτών,οι δημότες της Κεντρικής Μακεδονίας και σε επίπεδο περιφέρειας και σε επίπεδο δήμων να επιλέξουν τους νέους δημοτικούς άρχοντες με βάση τη δική τους αξιολόγηση, χωρίς μεσάζοντες, συγκρίνοντας θέσεις, προγράμματα, προσωπικότητες και συνδυασμούς».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση