Είστε εδώ

16 νέες παιδικές χαρές στο δήμο Πέλλας

31/10/2018

422.449,40 για την κατασκευή παιδικών χαρών στο δήμο Πέλλας
Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της πράξης στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙΙΙ του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», «Προμήθεια – Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών των δήμων της χώρας».

Η πρόταση που κατατέθηκε από το δήμο Πέλλας είναι ύψους 422.449,40€ εκ των οποίων οι 185.449,40 € θα καλυφθούν από ίδιους πόρους του δήμου και οι 237.000,00€ από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».

Η δράση αφορά στην εγκατάσταση δεκαέξι (16) νέων παιδικών χαρών με ταυτόχρονη απομάκρυνση των παλαιών.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή επτά (7) νέων παιδικών χαρών στα Γιαννιτσά, στην Κρύα Βρύση και στους Γαλατάδες οι οποίες χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί ο TAP.

Σχόλια

Πάντως στην κρύα βρύση δεν υπάρχει κανένα έργο σε εξέλιξη για παιδική χαρά θα έπρεπε να ντρέπονται τα παιδιά που θα πάνε να παίξουν? Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα μόνο στις εκλογές ζητάνε ψήφους και λέμε ότι θα κάνουν πράγματα

α) Από ποιόν Δήμο είναι η φωτογραφία;; Γιατί από Πέλλα δεν είναι με τίποτα. β)Το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ ή ΙΙΙ (Ζήσε Μάι να φας κριθάρι) αναφέρεται σε μέλλοντα χρόνο . Εμείς δεν έχουμε καμία σε ολόκληρο τον Δήμο Πέλλας τι θα αναβαθμιστεί. Δεν προλάβατε σε 9 χρόνια , οραματιζεσται και υποσχεσται για τα επόμενα. Όσο για τις 7 νέες σε ολόκληρο τον δήμο που πληρώνει ο αγωγός TAP, τελικά έγιναν μελέτες;;; γιατί ενώ σας έδινε λεφτά δεν υπήρχαν μελέτες όπως ομολόγησε ή του ξέφυγε ο δήμαρχος σε συνέλευση που έγινε τον Οκτώβριο σε σχολείο που και αυτό το χάσατε ( ΣΔΙΤ Μουσικού Σχολείου)

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση