Είστε εδώ

Εθελοντική ομαδική αιμοδοσία

06/11/2018

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Πέλλας οργανώνει ομαδική εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του Τάκη Αλεβίζου την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018.

Ο Δημήτρης Αλεβίζος, ο εμβληματικός εργαζόμενος στο νεκροταφείο Έδεσσας, ο συνάδελφος, ο συνδικαλιστής στους Δήμους του Νομού Πέλλας, το παλληκάρι, που δεν φοβόταν το θάνατο, «έφυγε» ξαφνικά και γρήγορα πριν 6 μήνες μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Το σύνολο της Εδεσσαϊκής κοινωνίας, οι συνάδελφοί του στους Δήμους του Νομού Πέλλας, τον αποχαιρέτησαν και τον χειροκρότησαν στην κηδεία του στις 30 Απριλίου 2018.

Ο Τάκης ήταν αγαπητός σε όλους και πάντα χαμογελαστός εργαζόταν στο νεκροταφείο ως δημοτικός υπάλληλος και μόλις πριν λίγο καιρό είχε βγει στη σύνταξη. Στο θάνατο πάντα αναφερόταν με χιούμορ, έλεγε «όλοι πρέπει να έρχονται στα νεκροταφεία να δουν πώς είναι η ζωή».

Ο Δημήτρης Αλεβίζος ήταν εθελοντής αιμοδότης και στήριξε με το αίμα του την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Πέλλας με την συμμετοχή του σε όλες τις ομαδικές αιμοδοσίες.

Έφυγε πρόωρα στα 65 του. Οι συνάδελφοί του εργαζόμενοι στους Δήμους Έδεσσας, Σκύδρας και Αλμωπίας οργανώνουν στη μνήμη του εθελοντική αιμοδοσία στο Παραγωγικό Εργαστήρι ΑΜΕΑ του Δήμου Έδεσσας «ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ» (στο παλιό νοσοκομείο Έδεσσας, δίπλα από το ΕΚΑΒ, απέναντι από το ΞΕΝΙΑ) την Τετάρτη 21-11-2018 από ώρα 9:00 ως 13:00.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση