Είστε εδώ

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας στην ΤΚ Όρμας Αλμωπίας

07/11/2018

Η Οικονομική Επιτροπή προβάλλει το έργο της στις τοπικές κοινωνίες ολόκληρης της Περιφέρειας

«Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, σταδιακά συνεδριάζουμε σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες και στις τοπικές κοινωνίες να γνωρίσουν και να ενημερωθούν για το έργο ενός κορυφαίου Συλλογικού Οργάνου της Π.Κ.Μ. όπως είναι η Οικονομική Επιτροπή» ανέφερε η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Π.Κ.Μ. και Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά, στο περιθώριο της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στην Τοπική Κοινότητα της Όρμας του Δήμου Αλμωπίας.

Αρχικά, ο Σύλλογος Γυναικών Όρμας, ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες που συμμετείχαν στη συνεδρίαση αλλά και τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο, ξενάγησε τους φιλοξενούμενους στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου. Ένας πολύ δραστήριος και υγιής φορέας με Πρόεδρο την κα. Κώστα Σταυρούλα, παρουσίασε το έργο του και την πολύτιμη πολιτιστική κληρονομιά του χωριού και της ευρύτερης περιοχής της Αλμωπίας, μέσα από την έκθεση παραδοσιακών φορεσιών και στοιχείων της τοπικής παράδοσης.

Έπειτα, στη συνεδρίαση που ακολούθησε, η ημερήσια διάταξη περιελάμβανε πολλά και σημαντικά θέματα για ολόκληρη την Περιφέρεια. Ειδικότερα για την Π.Ε. Πέλλας, συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν στη συνέχεια, υπηρεσιακά θέματα μεταξύ των οποίων και η μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Πέλλας.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Σύλλογο Γυναικών Όρμας για την οργάνωση της φιλοξενίας, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Όρμας κ. Χρήστο Μήνου για την πολύτιμη βοήθεια και τη διάθεση προσφοράς, τον τοπικό Ιερό Ναό για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας όπου πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση και όλα τα υπηρεσιακά στελέχη, μεταξύ των οποίων Γενικοί Διευθυντές, Προϊστάμενοι και υπάλληλοι των υπηρεσιών της Περιφέρειας που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση