Είστε εδώ

Η Κουρτελίδου από την Αριδαία 17η στον κόσμο

08/11/2018

Την 17η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών που διεξήχθη στο Τουρκεμιστάν, κατέλαβε η αθλήτρια του Φ.Ο.Αριδαίας Ελένη Κουρτελίδου.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία των 71κ. Γυναικών με επίδοση 199 κιλά στο σύνολο (αρασέ 88 - ζετέ 111) κατέλαβε την 17η θέση. Η επίδοση αυτή αποτελεί και νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, η Ελένη Κουρτελίδου δήλωσε: «Ο αγώνας έφτασε στο τέλος του.. μια 17 θέση στον κόσμο είναι το αποτέλεσμα αυτού.. Δεν είναι το καλύτερο που μπορούσαμε αλλά ξέροντας τις δυσκολίες που πέρασα και τις συνθήκες που φτάσαμε μέχρι εδώ με κάνει τουλάχιστον υπερήφανη και μένα και τον ομοσπονδιακό προπονητή Odisseas Dimas για την παρουσία μου αν και ήταν μετά από αποχή πολλών ετών. Ευχαριστώ αυτούς που πίστεψαν ότι μπορώ ξανά...και επιφυλάσσομαι να αποδείξω το τι ακόμα μπορώ στους υπόλοιπους»

Με ανακοίνωσή του ο Φιλαθλητικός Όμιλος Αριδαίας (Φ.Ο.Α.) συγχαίρει την αθλήτρια, που τίμησε τα χρώματα του συλλόγου αλλά και την πόλη της Αριδαίας: «Ελένη τα θερμά συγχαρητήρια όλων των μελών του συλλόγου. Λίγοι σε πίστεψαν, όταν ξεκίνησες αυτόν τον δύσκολο δρόμο, μετά από πολυετή απουσία, τραυματισμούς και πολλές δυσκολίες. Ξεπέρασες τα ανθρώπινα όρια. Με πολλές θυσίες σε βάρος της προσωπικής σου ζωής και ενώ εργαζόσουν για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην σκληρή σημερινή πραγματικότητα, προετοιμαζόσουν παράλληλα για αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός. Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Οι κόποι και οι θυσίες σου ανταμείβονται».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση