Είστε εδώ

Ο Δήμος Έδεσσας στη Philoxenia

12/11/2018

Στην 34η Philoxenia, που πραγματοποιήθηκε στη Helexpo στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε ο Δήμος Έδεσσας για ακόμη μια χρονιά, προβάλλοντας το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας.

Στο πολύ όμορφα και λειτουργικά διαμορφωμένο περίπτερο του Δήμου Έδεσσας συμμετείχαν και τοπικές επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, που πρόβαλαν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους μέσα από ειδικά διαμορφωμένα stand.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν επισκέπτες και άνθρωποι του τουρισμού για την Edessa City Card, το οργανωμένο τουριστικό πακέτο που αφορά το σύνολο των επισκέψιμων χώρων στους Καταρράκτες, τους Μύλους και το Βαρόσι, όπως επίσης και άλλα πλεονεκτήματα που έχει ο χρήστης της στην πόλη της Έδεσσας. Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν, για το οποίο ο Δήμος Έδεσσας και η ΔΗΚΕΔΕ διεκδικούν τη βράβευσή του, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και υλοποίησης, σε σημαντικούς διαγωνισμούς καλών πρακτικών!

Στόχος των τελευταίων ετών είναι η εξωστρέφεια του τουριστικού μας προϊόντος, προκειμένου να προωθηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να συνεχίσει να έχει την ανοδική πορεία που παρουσιάζει ως τουριστικό προορισμός, παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας.

Το περίπτερο και την έκθεση επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, ο οποίος είχε επαφές με ανθρώπους του τουρισμού, ενώ σε μήνυμα του ευχαρίστησε για τη συνεργασία τον Πρόεδρο της ΔΕΘ κ. Αναστάσιο Τζήκα, όπως και τον Μιχάλη Ζορπίδη με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν δυνατότητες συνεργασίας, ενώ τόνισε την ανάγκη για εξωστρέφεια και συνεχή ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση