Είστε εδώ

Τα Λουτρά Πόζαρ στην Αθήνα

26/03/2016

Την ανάδειξη της δυναμικής του θερμαλισμού στον τουρισμό αλλά και τις ευεργετικές επιδράσεις της υδροθεραπείας στους πολίτες ανέδειξε η πρωτοβουλία του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος να προβάλλει τις Ιαματικές Πηγές σε ειδικό περίπτερο στην Πλατεία Συντάγματος στις 22 Μαρτίου. Η εκδήλωση του Συνδέσμου πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού.

Στην παραπάνω δράση συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία και η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ Αλμωπίας, όπου προβλήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η περιοχή μας. Συγκεκριμένα, πολύς κόσμος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις ομορφιές του τόπου μας και για τις δυνατότητες που μπορεί να έχει ο κάθε επισκέπτης. Τα Λουτρά εκπροσώπησαν ο Διευθυντής της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Χρήστος Δήμτσης και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Σάνια Πέγιου και κ. Μελπωμένη Μπουρνάζη.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας επισκεπτόμενος το περίπτερο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος, σημείωσε ότι με τις ιαματικές πηγές δύναται να εξευρεθούν σημαντικά έσοδα για την ελληνική οικονομία και τις τοπικές κοινωνίες.

Παράλληλα, το περίπτερο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος μεταξύ άλλων επισκέφθηκαν, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Βουλευτής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Σηφάκης, ο Τομεάρχης Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, η Τομεάρχης Τουρισμού και Βουλευτής Σερρων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φωτεινή Αραμπατζή, ο Βουλευτής Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ κ. Αναστάσιος Πρατσόλης, ο Βουλευτής Σερρών ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Βουλευτής Β’ Αθηνών του Ποταμιού κ. Γιώργος Αμυράς και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση