Είστε εδώ

Ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης στην Έδεσσα

22/11/2018

Στην Έδεσσα θα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου ο γνωστός σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης.

Αφού ξεναγηθεί στην πόλη με την συνεργασία της Δημοτικής αρχής, θα βρεθεί στις 18:00 στο εντευκτήριο του συλλόγου Ποντίων Έδεσσας ‘’Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς’’ όπου παρουσία του δημάρχου κ. Δημήτρη Γιάννου και της προέδρου της Π.ΟΠ.Σ. Κας Χριστίνας Σαχινίδου θα συνομιλήσει και με μέλη ποντιακών σωματείων της ευρύτερης περιοχής για να ενημερώσει και να ενημερωθεί με αφορμή το σίριαλ «Το κόκκινο ποτάμι» που ετοιμάζει για το Open TV, με θέμα τη Γενοκτονία των Ποντίων.

To 2019 θα είναι μία χρονιά ορόσημο για τον Ποντιακό Ελληνισμό καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων.
Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση θα προβάλλεται ένα σίριαλ βασισμένο στα γεγονότα που άφησαν πίσω τους 353.000 νεκρούς και κοντά στους 1.250.000 πρόσφυγες που ήρθαν στην Ελλάδα. Ο μετρ της μικρής οθόνης Μανούσος Μανουσάκης, ύστερα από χρόνια απουσίας, επιστρέφει, έχοντας στα χέρια του «Το κόκκινο ποτάμι» του ιστορικού, συγγραφέα και πρώην διπλωματικού ακολούθου, Χάρη Τσιρκινίδη. Η σειρά είναι για τον Οκτώβριο του 2019, κι αυτό γιατί θέλει πάρα πολλή προετοιμασία, είναι πάρα πολύ δύσκολο έργο και είναι χρέος μας να τον στηρίξουμε.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση