Είστε εδώ

Ανακοίνωση δήμου Αλμωπίας για δημοτικά τέλη

06/12/2018

Ανακοίνωση

Για διακοπές και επανασυνδέσεις παροχών ηλεκτρικής ενέργειας

Ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους του Δήμου Αλμωπίας ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 222, παρ. 2, του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ 133/Α/19-07-2018), προκειμένου να απαλλαγούν από τα δημοτικά τέλη για ακίνητα στα οποία διακόπτουν την ηλεκτροδότηση, θα πρέπει να προσκομίσουν στο αρμόδιο τμήμα Εσόδων και Δημοτικής Περιουσίας – γραφείο ΤΑΠ τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Βεβαίωση διακοπής ηλεκτροδότησης από τον ΔΕΔΔΗΕ, ή Βεβαίωση κλειστού ακινήτου μέσω των ΚΕΠ
2. Υπεύθυνη δήλωση περί μη χρήσης του ακινήτου

Σε περίπτωση που επιθυμούν διόρθωση των τμ στο πρόγραμμα του ΤΑΠ και αποφυγή μελλοντικής επιβάρυνσης από διαφορές τμ , πρέπει να προσκομίσουν και αντίγραφο του τίτλου ιδιοκτησίας.

Εφόσον η κατάθεση των παραπάνω δικαιολογητικών δεν έχει γίνει μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου, πρέπει να υποβληθούν μέσα σε προθεσμία έξι (6) μηνών, δηλαδή έως και 18 Ιανουαρίου 2019.

Ποσά που έχουν καταβληθεί δεν αναζητούνται.Για όσους έχουν ήδη καταθέσει τα παραπάνω δικαιολογητικά, δεν απαιτείται εκ νέου υποβολή.

Σημείωση
Κάθε μεταβολή του ακινήτου, όπως διακοπή ηλεκτροδότησης, ηλεκτροδότηση εκ νέου του ακινήτου, αλλαγή χρήσης, αλλαγή τμ, αλλαγή καταναλωτή κλπ πρέπει να δηλώνεται στο Δήμο στο γραφείο ΤΑΠ εντός δύο μηνών από την μεταβολή του ακινήτου για την αποφυγή στο μέλλον αναδρομικών χρεώσεων, ταλαιπωρίας συγκέντρωσης απαιτούμενων δικαιολογητικών παρελθόντων ετών και χρονικής καθυστέρησης διεκπεραίωσης των υποθέσεων.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση