Είστε εδώ

Πρώτος στόχος η ασφάλεια των πολιτών

03/01/2019

Σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Πέλλας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα (03/01) με πρωτοβουλία της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά παρουσία και του Περιφερειακού Συμβούλου Πέτρου Ζέρζη, στο Διοικητήριο για την εξέταση της επιχειρησιακής ετοιμότητας του μηχανισμού πολιτικής προστασίας, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ο χιονιάς και ισχυρός παγετός που πλήττουν τη Χώρα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε ο υπεύθυνος αποχιονισμού και τα στελέχη που συνεργάζονται για την διαχείριση και αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων, δεν έχουν παρουσιαστεί σοβαρά προβλήματα και όλα τα περιστατικά επικινδυνότητας που αναφέρονται στις υπηρεσίες αντιμετωπίζονται άμεσα με τα διαθέσιμα μέσα.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν μόνιμα συνεργεία αποχιονισμού και ρίψης άλατος για την αντιμετώπιση του παγετού στους ορεινούς όγκους της Π.Ε. Πέλλας, ενώ, βρίσκονται σε επιφυλακή μηχανήματα για το ενδεχόμενο ανάγκης αποχιονισμού στις πεδινές περιοχές.

Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους υπηρεσιακούς παράγοντες η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: «Παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη των φαινομένων, ώστε, να επέμβουμε έγκαιρα με τα μέσα τα οποία διαθέτουμε. Υπάρχει ετοιμότητα, καλή συνεργασία και συνεχής επικοινωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων πολιτικής προστασίας, κάτι που είναι σημαντικό, ώστε οι πολίτες να αισθάνονται και να είναι ασφαλείς».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση