Είστε εδώ

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ το Ρεσιτάλ πιάνου στην Έδεσσα

05/01/2019

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Ρεσιτάλ πιάνου της Ελένης Κωνσταντινίδου

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας σας προσκαλούν στο ρεσιτάλ πιάνου της Ελένης Κωνσταντινίδου σε έργα Μπετόβεν, Μπαχ, Μπραμς, Μενέλαου Παλλάντιου και Ορέστη Παπαϊωάννου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 7 μμ, στο Παρθεναγωγείο (Βαρόσι, Έδεσσα).

Είσοδος ελεύθερη.
 

Η Ελένη Κωνσταντινίδου ξεκίνησε μαθήματα πιάνου στην τάξη της Θάνας Πασχαλίδου στο Ωδείο Δήμου Έδεσσας, απ’ όπου έλαβε και την υποτροφία του 2009.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους καθηγητές B. Taneva, L. Boyadjieva, Κ. Σακέτα, Δ. Ευνουχίδου, Χ. Αγγελόπουλος, Γ. Κωνσταντίνου, A. Weiss, S. Sarajyan, G. Madge, καθώς και με τους D. Petralia και Y. Bogdanov στα πλαίσια του “Poros Summer Music Academy”.
Από το 2015 συμμετέχει στον κύκλο σεμιναρίων «Κάτι να Συμβαίνει» με τη Λόλα Τότσιου, και από το 2017 παρακολουθεί μαθήματα Ορθοσωμικής για Μουσικούς με το Χρήστο Νούλη.
Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. και πλέον συνεχίζει τις σπουδές με τη δασκάλα της στο Ωδείο Μουσικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, στην τάξη του διπλώματος.

 

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση