Είστε εδώ

Ο καιρός αύριο Τετάρτη στο νομό Πέλλας

08/01/2019

Πρόγνωση για την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Μακεδονία
Νεφώσεις με τοπικές βροχές από τα δυτικά.
Χιοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στα ορεινά - ημιορεινά και πρόσκαιρα σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.
Άνοδος της θερμοκρασίας, όμως τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί παγετός, κατά τόπους ισχυρός.
Θερμοκρασία από -7 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Γιαννιτσά
Για αύριο Τετάρτη 9/1, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 0 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα περιμένουμε χιονόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους -1 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Έδεσσα
Θα εκδηλωθεί ασθενής χιονόπτωση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από -4 έως -1 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Τις βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με την εκδήλωση χιονόπτωσης και τη θερμοκρασία να αγγίζει τους -3 βαθμούς Κελσίου.

Αριδαία
Χιονοπτώσεις προβλέπονται για αύριο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -2 έως 1 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με χιονόπτωση, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους -1 βαθμούς Κελσίου.

Σκύδρα
Για αύριο προβλέπεται πιθανότητα ασθενούς χιονόπτωσης, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -2 έως 1 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με χιονόπτωση, με την θερμοκρασία στους -1 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Κρύα Βρύση
Πιθανότητα ασθενούς χιονόπτωσης το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -3 έως 0 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με την εκδήλωση χιονόπτωσης, με την θερμοκρασία στους -2 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Χιονόνερο με πιθανότητα χιονιού, η θερμοκρασία από -1 έως 3 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με πιθανό το ενδεχόμενο ασθενούς χιονόπτωσης, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 1 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση