Είστε εδώ

Ο καιρός αύριο στο νομό Πέλλας

11/01/2019

Πρόγνωση για το Σάββατο 12 Ιανουαρίου

Γιαννιτσά
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στα Γιαννιτσά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -4 έως 2 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους -4 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Έδεσσα
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για την Έδεσσα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από -4 έως 3 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους -4 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αριδαία
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από την Αριδαία, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από -2 έως 4 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους -2 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Σκύδρα
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τη Σκύδρα αύριο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -2 έως 5 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους -2 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Κρύα Βρύση
Αραιές νεφώσεις και στην Κρύα Βρύση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από -4 έως 2 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους -5 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία από 1 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση