Είστε εδώ

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

17/01/2019

Πιστεύουμε ότι θα «βουλιάξει» το Σύνταγμα

Για το μεγαλύτερο συλλαλητήριο που έχει γίνει ποτέ μιλούν οι διοργανωτές της συγκέντρωσης που θα γίνει την Κυριακή και απευθύνουν πρόσκληση σε όλους τους Έλληνες να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που οργανώνονται στο Σύνταγμα, την Κυριακή, 20 Ιανουαρίου, στις 2.00 το μεσημέρι, αντιδρώντας στην ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στη Βόρεια Ελλάδα σε σχέση με τα περυσινά συλλαλητήρια, αισθητό είναι το ενδιαφέρον του κόσμου και μεγάλη η κινητοποίηση, όχι μόνο των συλλογικών φορέων, αλλά και των δήμων και των τοπικών Μητροπόλεων, έτσι ώστε να βοηθήσουν τον κόσμο να φτάσει στην Αθήνα και να διαδηλώσει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

«Πιστεύουμε ότι θα βουλιάξει το Σύνταγμα» δηλώνει ο Γιώργος Τάτσιος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων.

«Ήδη, από τη Μακεδονία έχουμε μια αύξηση κατά 50% των λεωφορείων που είχαν ναυλωθεί τότε, το Φεβρουάριο. Υπάρχει τεράστια ζήτηση και ελπίζουμε την Κυριακή να μην υπάρχει διαθέσιμο λεωφορείο, όχι μόνο στη Μακεδονία, Θράκη και Ήπειρο, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στη βόρεια Ελλάδα συμβάλλουν στη μετακίνηση των ανθρώπων και στη μείωση του εισιτηρίου, οι δήμοι, οι Περιφέρειες, οι μητροπόλεις και διάφορες ομάδες και επιτροπές αγώνα που έχουν συσταθεί όλη αυτήν τη χρονιά που αγωνιζόμαστε για τη Μακεδονία, που κάνουν ό,τι μπορούν για να πετύχει αυτή η αντίδραση και να είναι καταλυτική, ώστε να ακυρωθεί και η Συμφωνία των Πρεσπών και να αποτραπεί η παράδοση του ονόματός μας» λέει ο κ. Τάτσιος, τονίζοντας ότι «στόχος είναι οι διαδηλωτές στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία να ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο»

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση