Είστε εδώ

Ετήσιος χορός Στραντζαλιωτών Πέλλας

07/02/2019

Το μεσημέρι της Κυριακής 3/2/2019 πραγματοποιήθηκε στο οικογενειακό κέντρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» στα Γιαννιτσά, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Στραντζαλιωτών Νομού Πέλλας « Η ΣΤΡΑΝΤΖΑ».

Πάνω από 450 φίλοι και μέλη του Συλλόγου χόρεψαν, τραγούδησαν και γλέντησαν με τους ήχους παραδοσιακής μουσικής που έδωσε απλόχερα κέφι στους παρευρισκόμενους.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντώνης Μουταφτσής, στο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τους Ιερείς του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, για την άψογη συνεργασία και στη συνέχεια παρουσιάστηκαν το παιδικό και το εφηβικό τμήμα, με τις καινούριες παραδοσιακές στολές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη των χορευτικών ομάδων ευχαριστούν όλους, όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα τους εκπροσώπους αδελφών Συλλόγων, το δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιάννη Ανδρίτσο, τους Δημοτικούς Συμβούλους Ανδρέα Καραφυλλιά, Στάθη Καστερίδη και Νίκο Παπανικολάου, την πρόεδρο του Τ.Σ. Γιαννιτσών Σταυρούλα Γκαδάκη και τον πρόεδρο του Τ.Σ. Νέας Τυρολόης Σερρών Θεοδόση Κουμαρά .

Το Δ.Σ. ευχαριστεί επίσης τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις του Δήμου μας για τις προσφορές τους καθώς και τους χορηγούς.

ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΡΟΥΣ
ΠΑΝΤΑ Ν ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΑΝΤΩΝΟΥΜΕ

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση