Είστε εδώ

Ο Σηφάκης στον πρόεδρο του ΕΦΚΑ

08/02/2019

Συνάντηση για την αποτελεσματική οργάνωση του ΕΦΚΑ στην Πέλλα μέχρι την εφαρμογή του πρόσφατα εγκριθέντος οργανογράμματος του

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης, ο πρόεδρος του ΕΦΚΑ Λάμπρος Σέμπος, ο Γιώργος Μητσόπουλος, επιστήμονας ειδικός σε θέματα οικονομικών και οικονομικής διαχείρισης και υπεύθυνος των οργανογραμμάτων του ΕΦΚΑ και η Καλλιόπη Πρασσά, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Διοικητικού.

Συζητήθηκαν θέματα μετακινήσεων προσωπικού, ενίσχυσης του υποκαταστήματος Έδεσσας, σταδιακής μετακίνησης κάποιου αριθμού υπαλλήλων του Αποκεντρωμένου Τμήματος της Αριδαίας σε άλλα υποκαταστήματα καθώς και η επαναπροκήρυξη για την στελέχωση του ΠΕΚΑ Έδεσσας.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΕΦΚΑ για την οριστική διατήρηση της δομής στην Αριδαία ως Αποκεντρωμένου Τμήματος. Ακόμη ζήτησε να γίνουν κάποιες μετακινήσεις τώρα και μέχρι την υλοποίηση του οργανογράμματος για την πιο αποτελεσματική λειτουργία της Υπηρεσίας προς όφελος των πολιτών. Υποστήριξε προτάσεις των υποκαταστημάτων καθώς και αιτήματα εργαζομένων.

Ο πρόεδρος καθώς οι συμμετέχοντες από τον Οργανισμό δεσμεύτηκαν στην εξέταση των προτάσεων του βουλευτή. Θα τον ενημερώσουν για τις αποφάσεις τους σύντομα.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση