Είστε εδώ

Ο Φώτης Κουβέλης στα Γιαννιτσά

03/03/2019

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης βρέθηκε σήμερα στα Γιαννιτσά, στην εκδήλωση του Σύριζα για την παρουσίαση του βιβλίου για την Ουρανία Νιζαμίδου, που επιμελήθηκε ο Θέμης Αχτσιόγλου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, στο δημαρχείο Πέλλας και πέραν των βουλευτών Γιάννη Σηφάκη και Θεοδώρας Τζάκρη και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, παραβρέθηκαν και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Πέλλας Ηλίας Θεοδωρίδης και Στάθης Καστερίδης και πλήθος κόσμου.

Στο τέλος της εκδήλωσης, μοιράστηκε στους παραβρισκόμενους δωρεάν, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας, το βιβλίο «Ουρανία Νιζαμίδου: Κι όχι να πείτε που ’κανα και τίποτα σπουδαίο».

Παρά τις περί του αντιθέτου φήμες (που διαδίδονταν τις τελευταίες ημέρες), έκτροπα από «αγανακτισμένους» πολίτες δεν παρατηρήθηκαν, καθώς οι αστυνομικές αρχές είχαν φροντίσει από νωρίς να απομακρύνουν διακριτικά όσα άτομα έδειχναν διάθεση να διαμαρτυρηθούν κατά της κυβέρνησης.
Κάποιοι από εκείνους που απομακρύνθηκαν κατήγγειλαν ότι κρατήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα μέχρι να αποχωρήσει ο Υπουργός και μάλιστα υπέβαλαν μηνυτήρια αναφορά για παράβαση καθήκοντος από τα αστυνομικά όργανα.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση