Είστε εδώ

Στη βουλή η τροπολογία για την «ΟΠ ΑΘΗΝΑ»

13/03/2019

Ο Γιάννης Σηφάκης θα είναι ο κεντρικός εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στο «Πολυνομοσχέδιο» του Υπουργείου Οικονομίας στο οποίο θα μπει την άλλη Τρίτη η νομοθετική διάταξη για λύση στο «ΑΘΗΝΑ».

Το «Πολυνομοσχέδιο» που μπαίνει στην Βουλή αύριο Πέμπτη περιλαμβάνει πολλές νομοθετικές ρυθμίσεις όλων των Γενικών Γραμματειών του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Ο Υφυπουργός Στέργιος Πιτσιόρλας έχει δεσμευτεί ότι σε αυτό το νομοσχέδιο θα εισαγάγει Υπουργική τροπολογία για τις αστικές εταιρίες που, εκτός των άλλων, θα επιλύει και το μεγάλο πρόβλημα των απλών μελών της ΟΠ «ΑΘΗΝΑ» με απαλλαγή τους από τα τεράστια και άδικα χρέη που τους έχουν καταλογιστεί. Η τροπολογία θα έχει βάση την διάταξη που είχε προτείνει ο βουλευτής, για την οποία είχε εξασφαλιστεί η συναίνεση των συναρμόδιων Υπουργείων, με κάποιες τροποποιήσεις.

Ο Γιάννης Σηφάκης, ως γνωστόν, έχει παλέψει την «πολιτική» λύση πάνω από ενάμιση χρόνο, συνέχισε να προσπαθεί όταν άλλοι απογοήτευσαν τους παθόντες ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πολιτική λύση και τώρα είναι πολύ κοντά να «επιτύχει» πολιτική λύση με υπουργική τροπολογία, η οποία είναι πλέον ώριμο να εισέλθει στην Βουλή με το νομοσχέδιο που ξεκινά στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου την Πέμπτη 14/03/18 και θα εισέλθει στην ολομέλεια την επόμενη εβδομάδα.
Ο βουλευτής είναι ο κεντρικός εισηγητής του Νομοσχεδίου πιέζοντας και από αυτή την θέση για την τελική λύση του προβλήματος προκειμένου να τερματιστεί η μεγάλη και πολύχρονη ταλαιπωρία των παθόντων αγροτών.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.