Είστε εδώ

Συντήρηση οδού Πενταπλατάνου – ΧΥΤΑ Δήμου Πέλλας

14/03/2019

Ολοκληρώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας το έργο της «Συντήρησης Τμήματος Οδού Τ.Κ. Πενταπλατάνου – ΧΥΤΑ Δήμου Πέλλας» με συνολικό προϋπολογισμό 90.000

Έγινε παρέμβαση σε μήκος περίπου 1.000 μέτρων στα σημεία με τα μεγαλύτερα προβλήματα. Αναλυτικότερα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες που αφορούσαν αποκατάσταση οδοστρώματος, διαγράμμιση, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στα σημεία των γεφυρών και τοποθέτηση πινακίδων με στόχο την ομαλή βατότητα.

«Ολοκληρώσαμε την παρέμβαση σε τμήμα του δρόμου «Τοπική Κοινότητα Πενταπλατάνου-ΧΥΤΑ Δήμου Πέλλας» που αποτελούσε πάγιο αίτημα της Δημοτικής Αρχής και των κατοίκων της περιοχής. Ευελπιστούμε, δεδομένων των ασφυκτικών οικονομικών περιθωρίων να αποκαταστήσουμε και το υπόλοιπο τμήμα της οδού, που παρουσιάζει μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο λόγω του ΧΥΤΑ Δήμου Πέλλας αλλά και, λόγω της ύπαρξης θρησκευτικών προορισμών που προσελκύουν πολύ κόσμο σχεδόν σε καθημερινή βάση» ανέφερε ικανοποιημένη για την ολοκλήρωση της παρέμβασης η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση