Είστε εδώ

«Διαλείπον εκκρεμές» του Τάκη Γκόντη

05/04/2019

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια λειτουργίας του, με την υποστήριξη της ΔΗΚΕΔΕ, πραγματοποίησε άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση, την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 στο Παρθεναγωγείο στην Έδεσσα.

Με ένα εξαίρετο κοινό, μέσα σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα, στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου στην Έδεσσα, παρουσιάστηκε η νέα ποιητική συλλογή του Τάκη Γκόντη «Διαλείπον Εκκρεμές» (εκδ.Γαβριηλίδης).

Για την ποιητική συλλογή του Τάκη Γκόντη μίλησαν οι: Κατερίνα Κονδυλάκη, εκπαιδευτικός-κοινωνιολόγος, Θοδωρής Σαρηγκιόλης, ποιητής, Δήμος Χλωπτσιούδης, φιλόλογος, συγγραφέας, κριτικός ποίησης.
Με έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό τρόπο ο Σάκης Δήμτσης απήγγειλε ποιήματα του Τάκη Γκόντη. Τον συντονισμό της παρουσίασης είχε η Κατερίνα Αθανασίου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου.

Ο ίδιος ο ποιητής συγκινημένος ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν για την εκδήλωση.

Ακολούθως ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου Δήμου Έδεσσας Μιλτιάδης Κασσάρας παρουσίασε ποιήματα του Τάκη Γκόντη σε μουσική δική του, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
Οι σολίστ: Αθηνά Κώττα, Παναγιώτης Αβραμίδης και Ευνίκη Γρεβενίτη Τσέμπογλου χειροκροτήθηκαν για τις ερμηνείες τους ενώ η χορωδία του Ωδείου Δήμου Έδεσσας συνόδευε, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην πολύ καλή μελοποίηση του Μ.Κασσάρα.

Ο Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» ευχαριστεί θερμά όλους όσους έζησαν την μέθεξη και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση